• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Aaaay tüüüh bu kategoriyi nasıl kaçırdım yaaaa.. kesin katılırdım.. biraz giremedim foruma,kaçmış..
Neyse bakiyim de oyumu vereyim bari..

Mantar sebze değuldur.Mantar mantardur.:KK53:.Ama sebzeyle yaparsan olabiler.

Gece gece hamaratlığım tuttu,kırmızı pancar turşusu yapacağım ,onu haşlıyorum:KK45:
Mantarin ne oldugu bilinmiyormus ama bende sebzeyle karisik biseyler dusunuyom hatta pazar gunu yaparim sonra yarismaya katilirim uygun olmazsa atarlar beni:KK53: kismet
Pancar tursusumu vayyy hic yapmadim ben he nasil bir tadi var unuttum hatta:KK45:

Mantarin ne oldugu bilinmiyormus ama bende sebzeyle karisik biseyler dusunuyom hatta pazar gunu yaparim sonra yarismaya katilirim uygun olmazsa atarlar beni:KK53: kismet
Pancar tursusumu vayyy hic yapmadim ben he nasil bir tadi var unuttum hatta:KK45:
Kız mantar mı yapacaksın :olamaz:

Ayyy gelecem.gelecem.diyyorum yazamadim. Kızlar yeni işyeri actim..güzellik salonu ve kuaför çok. Yoğunum. Açılış hazırlıkları falan yazamıyorum. ..fırsat oldukça burdayım. Insaallah:rapci::KK9::KK9:

Back