- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Tühh ya, hep buralarda oluyordu halbukiSanırım giremiyor , şifre falan sorunu olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tühh ya, hep buralarda oluyordu halbukiSanırım giremiyor , şifre falan sorunu olabilir
Geçeceğim tabi ki nevrostan daha çok katılıyorumZirve çok soğuk geldi aşağılarda takılıyorum bende
Nevoş ablamı mı geçeceksin,hmmm bir düşünelim
Geçeceğim tabi ki nevrostan daha çok katılıyorum
Orası insanların zevkine kalmışDemek ki muhteşem tarifler yapacaksın
Sebzelere ben de katılacağımGeçeceğim tabi ki nevrostan daha çok katılıyorum
Benim elim armut mu topluyor sen en fazla 3.madalyayi alırsın benim daha yolum çokSebzelere ben de katılacağım
Sonra yine devam edersem geçemezsin
Evet ya bırakın kızı tadını çıkarsın çoktannnn hak etti13 ayın sonunda önde gidiyorum, azıcık anlayış
Teşekkürler AblamEvet ya bırakın kızı tadını çıkarsın çoktannnn hak etti
Mantar sebze değuldur.Mantar mantardur..Ama sebzeyle yaparsan olabiler.Mantarda bir sebzedir degilmi
Gece gece hamaratlığım tuttu,kırmızı pancar turşusu yapacağım ,onu haşlıyorumAy kimsecikler de yoktabi kazanan belli herkes kabullenmis durumu cekilmis kosesine
Mantarin ne oldugu bilinmiyormus ama bende sebzeyle karisik biseyler dusunuyom hatta pazar gunu yaparim sonra yarismaya katilirim uygun olmazsa atarlar beni kismetMantar sebze değuldur.Mantar mantardur..Ama sebzeyle yaparsan olabiler.
Gece gece hamaratlığım tuttu,kırmızı pancar turşusu yapacağım ,onu haşlıyorum
Kız mantar mı yapacaksınMantarin ne oldugu bilinmiyormus ama bende sebzeyle karisik biseyler dusunuyom hatta pazar gunu yaparim sonra yarismaya katilirim uygun olmazsa atarlar beni kismet
Pancar tursusumu vayyy hic yapmadim ben he nasil bir tadi var unuttum hatta
Yok sadece o degil mantarinda bulundugu biseyler niye sevmezmisinKız mantar mı yapacaksın
HayııırYok sadece o degil mantarinda bulundugu biseyler niye sevmezmisin
Kiz sadece mantar degil cok az bir bolumunu olusturuyo aslinda sen de kereviz sevmem mantar sevmem aaaaaHayııır
Pek tercih edilmez herhalde, yada ben etmediğim için öyle geliyor. Ama pizza üstünde severim. Bir sürü yemek var nerden aklına geldi mantar