- 12 Ocak 2017
- 25
- 12
- 3
- 30
cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :)Oy vermeyenler utansın dimi
Begendiysen ne mutlu bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :)Oy vermeyenler utansın dimi
Begendiysen ne mutlu bana
Eee bosuna denmiyorcıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :)
cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :)
Şimdi neye göre kime göre? Sen bunu dersen sanada derler ki şimdi çilek zamanı mı?cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :)
Evet cimcimem , oldu bu sefer
Ne yapcan kız bana çıtlatabilirsinNevreste yeni kategoriye ne zaman geçilecek
Sözde hafta sonu yapacaktım ,misafirdi,mevlitti,nişandı derken zaman bulamadım
Sebze yemeklerinde de umutsuzum biran once digerine atlayalim
Neye oy vermeyi dusunuyorsun orgutlenelim de istedigimiz kategori secilsinBende vazgeçtim galiba,
bir sonraki kategoriye göre bakarız artık
Kız hani yapacaktın ya bi tane niye değiştirdin fikriniBende vazgeçtim galiba,
bir sonraki kategoriye göre bakarız artık
Neye oy vermeyi dusunuyorsun orgutlenelim de istedigimiz kategori secilsin
Kız hani yapacaktın ya bi tane niye değiştirdin fikrini
Benim bir sebze yemegim var da karniyariklar kebaplar yapilacak utanirim ben benimkiyle
İspanak mi yapcaktin balımahahha aynen
Dolmalar, karnıyarıklar yapılacak
Kim napsın ıspanağı
İspanak mi yapcaktin balım
Tarifimi paylasip bir dahaki kategoriye kadar girmemeyi dusunuyorum utancimdan
Yarin basliyor dimi yarin hemen paylasip etiketlerim seni benim emojim bu herkes bununla beni hatirlarIspanak deyince bu emoji cuk oturmuş
Sen ne düşünüyordun ki
Kız beni feyz al , bir zamanlar sütlü tatlı muhabbeti vardı Nevroş a dedim ben bilmiyorum pek, ama bak şimdi önde götürüyorumYa kuzum bu kadar hamarat kadının arasında
sebze yemeği yapmak benim neyime diye şey edemedim