- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Aynen ablacim, şuan 800 küsur oy kullanılmış, çok güzelde dağılım olmuşVuuuy oylamada sıralama değişmiş .
Ne güzel bir oy dagılımı var . İşte oy değiştirme olsa bu denge olmayacaktı !.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ablacim, şuan 800 küsur oy kullanılmış, çok güzelde dağılım olmuşVuuuy oylamada sıralama değişmiş .
Ne güzel bir oy dagılımı var . İşte oy değiştirme olsa bu denge olmayacaktı !.
yoo olmamıs ben itiraz edicem tekrar yapılsın oylamaAynen ablacim, şuan 800 küsur oy kullanılmış, çok güzelde dağılım olmuş
Kuzum, bu itirazı diğer kategoriye saklayalim benceyoo olmamıs ben itiraz edicem tekrar yapılsın oylama
kazanamadıgım her kategoride gıcıklık yapcam ehehe ay ne pis bir yarısmacı oldum ben yaKuzum, bu itirazı diğer kategoriye saklayalim bence
Ya tamam, bu kategori sessiz kalalım söz sonrasında senin bu tavrına destek vereceğim. Beraber eylemler yapar pankart hazırlarızkazanamadıgım her kategoride gıcıklık yapcam ehehe ay ne pis bir yarısmacı oldum ben ya
Bende katılırım sanakazanamadıgım her kategoride gıcıklık yapcam ehehe ay ne pis bir yarısmacı oldum ben ya
Kazanana kadara isyeeaaannnBende katılırım sana
Aaa neden bu ketegori haric acaba yoksa onde giden senmisinYa tamam, bu kategori sessiz kalalım söz sonrasında senin bu tavrına destek vereceğim. Beraber eylemler yapar pankart hazırlarız
Sebzelere iyi hazırlan o zamanKazanana kadara isyeeaaannn
Gece saat 4 olmus onu dusunuyodum dedim kendime sen manyakmisinSebzelere iyi hazırlan o zaman
Bendensin, kafaya taktık napalımGece saat 4 olmus onu dusunuyodum dedim kendime sen manyakmisin
Suan benim oldugum gibiBendensin, kafaya taktık napalım
Bu kadar düşünüp sonuncu olmakda var
13 ayın sonunda önde gidiyorum, azıcık anlayışAaa neden bu ketegori haric acaba yoksa onde giden senmisin
Aynı seviyede baya oy var o yüzden üzülme, geçer geçer bunlarda geçerSuan benim oldugum gibi
13 ay maşallah nanam13 ayın sonunda önde gidiyorum, azıcık anlayış
İnşallah bu sayıları görmeden birincilik görüp sonra bu sayıları görürsün diyeceğim de sen ilk TE almıştın13 ay maşallah nanam
Bize de nasip olur inşallah bu sayıları görmek
Sanırım giremiyor , şifre falan sorunu olabiliryaprak02 hiç ortalarda görünmüyor, haberi olan var mı ?
İnşallah bu sayıları görmeden birincilik görüp sonra bu sayıları görürsün diyeceğim de sen ilk TE almıştın
Hedefim nevroşu geçmek ki azıcık kaldı