Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Aynen çok güzel sunumlar var.Gitgide KK kadınları ,profösyonellere taş çıkartmayacak sunumlar hazırlıyorlar,gözlerimiz bayram ediyor..
Aynen abla, hele şaşırdığım bir tanesi var, ilk üçte kesin olur diyordum ama yok. Tuhaf bir oylama oldu bu sefer

Kızlar hepsi çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık. Yalnız ben hamile olduğum için şuan canım ne cektiyse ona oy verdim sunumundan dolayı, yoksa hepsi çok güzel..

Aynen çok güzel sunumlar var.Gitgide KK kadınları ,profösyonellere taş çıkartmayacak sunumlar hazırlıyorlar,gözlerimiz bayram ediyor..

Taş çıkartacak yazacağıma ,taş çıkartmayacak yazmışım,umarım yanlış anlayan olmaz

Aynen abla, hele şaşırdığım bir tanesi var, ilk üçte kesin olur diyordum ama yok. Tuhaf bir oylama oldu bu sefer
Aynen ben de.Mesela sonlarda olan bir tarif . Dediğim gibi sonlarda katılmak daha dezavantaj.Neden şimdiye kadar 1.olamadığımı buldum,kesin o yüzden.

Öyle bir şık olamaz ,çünkü hepsi birbirinden güzel,o yüzden üyeler oy vermekte zorlanıyorlar.
Bizim bildiğimiz Hatmece hepsine güzel derdi,yoksa hesabını ele geçirenler mi oldu?
Yok kız şaka yaptım ama öyle bir şıkta olmalıydı ben düşünüyorum ki çekimserlerin yarısı hiç birini seçerdi:))

Aynen ben de.Mesela sonlarda olan bir tarif . Dediğim gibi sonlarda katılmak daha dezavantaj.Neden şimdiye kadar 1.olamadığımı buldum,kesin o yüzden.
Aynı tarifi düşünmüşüz
Sonlarda katılma olayına kesinlikle inanıyorum, oy verenler bakmaktan yorulup yukarıda beğendiği bir tarife oy kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…