bende sunumcuyum en basında cunku ben bir yemegi goruntusune gore yerim genelde bana o goruntu iyi gelmelı
mesela bana hic yemedigim bir sebzeyi cok guzel bir sunumla yedirebiliyorlar
seninkinin goruntusude cok hosuma gitti yeerim onuda
Benim için damak tadı önemli, sunumu da etkili tabiki kazandibine gitti oyum, hem en sevdiğim tatlıdır hem de kıvamını başarılı buldum, benim tarzıma yakın bir tarif
Tatlımı beğenmene çok sevindim canım benim hemşerim
Benim için damak tadı önemli, sunumu da etkili tabiki kazandibine gitti oyum, hem en sevdiğim tatlıdır hem de kıvamını başarılı buldum, benim tarzıma yakın bir tarif
Tatlımı beğenmene çok sevindim canım benim hemşerim
kazandibi bende severim ama az cok beni cozmussundur sunumlarımdan da ben suslu puslu seyleride severim seninkide oyleydi hosuma gitti ben salata bile yaparken mutlaka renkli birsey katarım icine ya kırmızı lahana ya havuc ya domates sırf yesillik olmaz
kazandibi bende severim ama az cok beni cozmussundur sunumlarımdan da ben suslu puslu seyleride severim seninkide oyleydi hosuma gitti ben salata bile yaparken mutlaka renkli birsey katarım icine ya kırmızı lahana ya havuc ya domates sırf yesillik olmaz
Çooook zorlandım oy vermekte.İnanılmaz güzel tarifler sunumlar var.Hepinizin ellerine emeğine sağlık arkadaşlar .Ben oyumu portakal rüyasına verdim..Bol şanslarınız olsun