- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Kendi çapımızda yaparız bişeyler, hayırlısı gülümsenle ben katılırız sadece
Ama bazı Tariflerin sadece tek resmi olacak, o zamanda onlara haksızlık değil mi?O zaman hangi tatlının kategoriye uyumlu olup olmadığıyla ilgili bilgilendirme olsa iyi olur, tatlıdan tatlıya farkediyor çünkü, ben iki sunumun da koyulması taraftarıyım
Bu benim fikrim, başkasına göre yanlış dusunuyor olabilirim. Benim bakış açıma göre öyle.
Tabi ki adalet açısından bakıyorum, deynebim dediğinden yola çıkarakSen adaletli olması açısından bakıyorsun olaya
Yanlış düşünüyorsun diyemem :)
Tamamı tabi ki göze daha tok geliyor
Ya hepsi sadece sunum, yada sunumla birlikte tamamı olsun gibi.
Benimde aklıma rulo pasta gelmişti, üzerine çikolatalı kare geçirecektim de olmaz dedimbende tiramisu dusundum ama o pastadır diye kalkısmadım ama meger sutlu tatlı olarak kabul ediliyormus yarısma baslarken neler yapılabilir neler yapılamaz diye belki biraz onbilgi verilse daha iyi olur
Tamam işte bende bundan bahsediyorum, dün de biri sordu mesela sebzeler kategorisine sebzeli börek yapsam olur mu diye. Bence olacak iş değil, apayrı şeyler ama olabiliyormuş. Ya kural konulmalı ya da serbest olmalı kendi verebileceğimiz bir karar değil bana göreAma bazı Tariflerin sadece tek resmi olacak, o zamanda onlara haksızlık değil mi?
Mesela nevroş pasta yapsam olur mu diyen birine bunun haksızlık olacağını söylemişti.
Yoksa bende çok güzel pasta yaparım
yada onceden ozel mesaj ile nevresteye sormak lazım onay verirse yaparız valla ben cok pisman oldum keske dedim tiramisu yapsaydımBenimde aklıma rulo pasta gelmişti, üzerine çikolatalı kare geçirecektim de olmaz dedim
Bunu bende belirttim, o börek kategorisi dir. Yani öyle olmalı, düşünsene biri hazır yufkayı geç el açması yapıyor...Tamam işte bende bundan bahsediyorum, dün de biri sordu mesela sebzeler kategorisine sebzeli börek yapsam olur mu diye. Bence olacak iş değil, apayrı şeyler ama olabiliyormuş. Ya kural konulmalı ya da serbest olmalı kendi verebileceğimiz bir karar değil bana göre
Çoğu şeyin içinde süt var, geneli de pasta benzeri şeyler zaten yönetim bir el atar bu konuya heraldeBenimde aklıma rulo pasta gelmişti, üzerine çikolatalı kare geçirecektim de olmaz dedim
Tamam işte bende bundan bahsediyorum, dün de biri sordu mesela sebzeler kategorisine sebzeli börek yapsam olur mu diye. Bence olacak iş değil, apayrı şeyler ama olabiliyormuş. Ya kural konulmalı ya da serbest olmalı kendi verebileceğimiz bir karar değil bana göre
Bunu bende belirttim, o börek kategorisi dir. Yani öyle olmalı, düşünsene biri hazır yufkayı geç el açması yapıyor...
Sonrada biz emek vermemiş sayiliyoruz
Adı üstünde sebze yemeği, sebze börekleri değilama bence olmamalı cunku o borek kategorisinde yer almalı sebze yemekleri deyince insanın aklına sulu veya fırında olan sebzeli yemekler gelir etli olur kıymalı veya zeytinyaglı ama borek degil ya
Nevroş bizi dağıtacak
ama bence olmamalı cunku o borek kategorisinde yer almalı sebze yemekleri deyince insanın aklına sulu veya fırında olan sebzeli yemekler gelir etli olur kıymalı veya zeytinyaglı ama borek degil ya
Nevroş bizi dağıtacak
Adı üstünde sebze yemeği, sebze börekleri değil
söylemek zorundaydık
nevreste dovcek bizi bencede
Merak etmeyin kızlar, suçun deynebe atarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?