Fırında patates yapınca ben de ekliyorum hatta fırında balık yaparsam 1 tepside patataes yaparım ..Patateslere bir de çörek otu ekleyip harmanlıyorum çok güzel oluyor.Denemediysen tavsiye ederimKesin beğenirim canım,içine eklediğin baharatlar zaten sürekli kullandığım baharatlar.Bu karışımı ben fırında patateste kullanıyorum bir de sarımsak hariç fırında balık yaptığım zaman.Ama sarımsak hiç kullanmıyordum,kızartmada deneyeceğim tabii ki,teşekkür ederim
Malum yemek bölümündeyiz diye kıvıralımBuraya her geldiğimde acıkıyorum. Şimdi de canım balık çekti
Patateste çörekotunu hiç duymadım denemek lazım.Fırında patates yapınca ben de ekliyorum hatta fırında balık yaparsam 1 tepside patataes yaparım ..Patateslere bir de çörek otu ekleyip harmanlıyorum çok güzel oluyor.Denemediysen tavsiye ederimGaziantep'te yaşayınca sarmısağı çok kullanıyorsun.Burada evde soğan değil sarımsak yoksa yemek olmaz Ben de alıştım kullanıyorum
Her zamanki deynepHahahaha hepsi deynebin suçu
Öyleyim galibaTam da senden bahsediyordum ,iyi insanmışsın
Diken mı sınama mı bilemedimMalum yemek bölümündeyiz diye kıvıralımHoşgeldin canım Gülü seven dikenine katlanır
Size de yaranılmıyor,yemek yapsam suç,yapmasam yine suçUykulu uykulu anca geldim
Her zamanki deynepbirde resim koymuş
Öyleyim galiba
Ayy yok kız,Antepli değilim ama sarımsak benim vazgeçilmezimdir,bayılırım ben sarımsağa,dediğin gibi sarımsaksız yemek düşünemiyorum ama işte balığa koymuyordum hiç.Sen söyledin iyi oldu,fikir oldu,benim hiç aklıma gelmemişti.Çok sağol kuzum yeniden.Fırında patates yapınca ben de ekliyorum hatta fırında balık yaparsam 1 tepside patataes yaparım ..Patateslere bir de çörek otu ekleyip harmanlıyorum çok güzel oluyor.Denemediysen tavsiye ederimGaziantep'te yaşayınca sarmısağı çok kullanıyorsun.Burada evde soğan değil sarımsak yoksa yemek olmaz Ben de alıştım kullanıyorum
Patateste çörekotunu hiç duymadım denemek lazım.
Biz senin en büyük sınavınızDiken mı sınama mı bilemedim
Tamam oldu o zaman görüşürüz,ben mutfağı bir ziyaret edip geleyim
Ellerine sağlık becerikli arkadaşım benimAyy yok kız,Antepli değilim ama sarımsak benim vazgeçilmezimdir,bayılırım ben sarımsağa,dediğin gibi sarımsaksız yemek düşünemiyorum ama işte balığa koymuyordum hiç.Sen söyledin iyi oldu,fikir oldu,benim hiç aklıma gelmemişti.Çok sağol kuzum yeniden.
Sadece bir yerde asma yaprağına sarılmış içinde sarımsak dilimlenmiş mangalda alabalık yemiştim,üstüne de tereyağı sürüp ikram etmişlerdi,gerçekten o da nefisti,sarımsağı mutlaka deneyeceğim
Balık ve tavuk yemeklerinin yanına yakışıyor canımTamam oldu o zaman görüşürüz,ben mutfağı bir ziyaret edip geleyim
Gitmeeeee ,patlıcan da var yanında yoğurtlanmış,canın çekerTamam oldu o zaman görüşürüz,ben mutfağı bir ziyaret edip geleyim
Hayırlısı olsun canımYaaaa ben bilmiyordum nevrestem yaa katılım bitti sanıyordum şimdiye kadar aramadım ve yarına yetişmez sanırım bir dahaki yarışma ne zaman acaba ona hazırlık yapayım barı
Yap, gündüz yap, yemek yenilebilecek bir saatte koySize de yaranılmıyor,yemek yapsam suç,yapmasam yine suç
Çok çalışkan bir öğrenciyimdir, ama sayenizde ilk defa kalacağımBiz senin en büyük sınavınız
Ayyy yarın Cuma tartı günüYap, gündüz yap, yemek yenilebilecek bir saatte koy
Çok çalışkan bir öğrenciyimdir, ama sayenizde ilk defa kalacağım
Ben akşam yemeği yenmiştir nasıl olsa ,toksunuzdur diye düşünmüştümYap, gündüz yap, yemek yenilebilecek bir saatte koy
Çok çalışkan bir öğrenciyimdir, ama sayenizde ilk defa kalacağım
Nana bıraktı sanki orayıAyyy yarın Cuma tartı günüAman sakın bu saate birşey yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?