Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Fırında patates yapınca ben de ekliyorum hatta fırında balık yaparsam 1 tepside patataes yaparım ..Patateslere bir de çörek otu ekleyip harmanlıyorum çok güzel oluyor.Denemediysen tavsiye ederimGaziantep'te yaşayınca sarmısağı çok kullanıyorsun.Burada evde soğan değil sarımsak yoksa yemek olmazBen de alıştım kullanıyorum

Patateste çörekotunu hiç duymadım denemek lazım.

Ayy yok kız,Antepli değilim ama sarımsak benim vazgeçilmezimdir,bayılırım ben sarımsağa,dediğin gibi sarımsaksız yemek düşünemiyorum ama işte balığa koymuyordum hiç.Sen söyledin iyi oldu,fikir oldu,benim hiç aklıma gelmemişti.Çok sağol kuzum yeniden.
Sadece bir yerde asma yaprağına sarılmış içinde sarımsak dilimlenmiş mangalda alabalık yemiştim,üstüne de tereyağı sürüp ikram etmişlerdi,gerçekten o da nefisti,sarımsağı mutlaka deneyeceğim

Ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim
Mesela burada lahmacun yaparız iç harcı hazırlanır ekmek fırınlarında pişirilir...
Burada hiç soğan koymazlar..Bol sarımsak ve sebze ve kıyma konuyor..Sahiden tadı bir başka oluyor ve soğan gibi kalınca kokmuyor yada tadı değişmiyorYeşil sarımsaktan bile yemek yapılıyor..Ayyy gece gece neler geldi aklımıza

Yaaaa ben bilmiyordum nevrestem yaa katılım bitti sanıyordum şimdiye kadar aramadım ve yarına yetişmez sanırım bir dahaki yarışma ne zaman acaba ona hazırlık yapayım barı
Hayırlısı olsun canımCanım yarın oylama başlıyor,31 Ocak'ta oylama biter ..Diğer ayın ilk günleri yeni kategoriye başlarız
Yeni kategorimiz ''Sebze yemekleri'' olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…