- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
yine çekişmeli geçeceksıralamaya bakınca kendimce birinciyi belirledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine çekişmeli geçeceksıralamaya bakınca kendimce birinciyi belirledim
İlk sayfa düzenlenmiş, zamanı geldiğinde anket açılacakoylama yirmisinde değilmiydi?
geldi zamanı tamamİlk sayfa düzenlenmiş, zamanı geldiğinde anket açılacak
Ben düzenledim eğer eksik veya değişim yapmak isteyen olursa düzeltirimİlk sayfa cok guzel olmus Nevreste :)
Ben düzenledim hazır olsun diye yoksa daha varoylama yirmisinde değilmiydi?
Yeter mi diyorsungeldi zamanı tamam
Bencede yeter yaaYeter mi diyorsun
tatlıları yedik ikincileri ucunculeri bile yaptık yarısma baslamadı dahaYeter mi diyorsun
Erken ekleyince öyle oluyor, zaman geçmek bilmiyor bir türlü cuma gecesine hazır olunBencede yeter yaa
Konunun ilk günü tarifi eklediğim için bana zaman geçmiyo bi türlü
Aynen onun üstüne kaç tane tatlıları hüplettik, oylamaya daha var beklemedeyiztatlıları yedik ikincileri ucunculeri bile yaptık yarısma baslamadı daha
Gelsin cumalarErken ekleyince öyle oluyor, zaman geçmek bilmiyor bir türlü cuma gecesine hazır olun
Bir umuttur yaşamakben bu yarısmada digerine gore fazla hadi haddiii demedim digerinde cok umutluydum bunda degilim ondan heralde
Az çok favoriler belli oldu sıralamadan sonra. Madalyaya göz kırpanlar şanslıGelsin cumalar
ben ikinci olmak isterim birinci nuryolu olacaksa ehehehBir umuttur yaşamak
2017 bize şans getirsin yaaaAz çok favoriler belli oldu sıralamadan sonra. Madalyaya göz kırpanlar şanslı
O standart zaten her yarışmada olduğu gibi bunda da büyük ihtimalle diyorum benben ikinci olmak isterim birinci nuryolu olacaksa eheheh
ben ikinci olmak isterim birinci nuryolu olacaksa eheheh
Nasip bakalım, şaşırabiliriz de2017 bize şans getirsin yaaa