- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Aman da rakibelerim nasillarmis
İyiyiz canım sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman da rakibelerim nasillarmis
İyiyiz canım sen ?
Anladım canimPro üyeler görebilir canım sadece
Bu aralar yogunum canim iki gun ustuste hamur isi yaptiktan sonra belki....Green Day ne yaptın kendine tarif bulabildin mi
Tamam canım bekliyorumBu aralar yogunum canim iki gun ustuste hamur isi yaptiktan sonra belki....
Ne oldu bizde öğrenebilirmiyizAz once bir hayal kirikligi yasadimki hayaller hayatlar oldu tam
Bir ayakkabi siparis ettim gelen ayakkabiyi gorseniz yuh ne alak dersinizNe oldu bizde öğrenebilirmiyiz
Bizde baksakBir ayakkabi siparis ettim gelen ayakkabiyi gorseniz yuh ne alak dersiniz
Aaa hemde site de kaliteliBakkiinizzz
Deynepnazın eşi hasta olduğundan rapor almış ,işe gitmemiş,yarın da gitmeyecekmiş.Oğlu da kar tatili olduğundan evdeymiş.Kadıncağız bütün gün mutfaktan çıkmamışPasta ve elmalı kurabiye yapmış,sütlü tatlıya malzeme yetersizmiş,kıyamamış karda oğlunu markete göndermeye
Bugün geziyorsunuz müdüremm sizi görmek güzel buradaEn sevdiğim kategori de yarışılıyor yine
Geçmiş olsun deynebim ya üzüldüm ellerine sağlıkDeynepnazın eşi hasta olduğundan rapor almış ,işe gitmemiş,yarın da gitmeyecekmiş.Oğlu da kar tatili olduğundan evdeymiş.Kadıncağız bütün gün mutfaktan çıkmamışPasta ve elmalı kurabiye yapmış,sütlü tatlıya malzeme yetersizmiş,kıyamamış karda oğlunu markete göndermeye
Valla cozemedim bende iade edicem tabi attim fotolarida gorsunler hatali foto koyulmus siteye heralde benim.gibi kac kisi husrana ugradi acaba:)Aaa hemde site de kaliteli
Evet gülüm, bugün çok kib yok, bölümlere de ara ara göz gezdirip bakıyorum, hazır boş zamanım varken ziyaret ediyorum topikleriBugün geziyorsunuz müdüremm sizi görmek güzel burada