Benimde aklımda var bu tarif , kesin birinciyimBenim sebzeli yemek tarifi hazirkafamda cok guzel oturtuverdim
Bakınız; benay biliyom sonucu ben birinci olamıycam
Aklıma gelmedi değil Nöriye de ,hiç yapmadım ,gözüm yemedi.Başka tarif mi yok , sütlaç benimNuriye yapsen
Öyle değil,konu hep kayboldu ,okuyamıyorsun da.Geç kaldın, daha ben zengin arkadaş var mı diyecektim, tühh yetişemedim
Evet yumuşak oluyorAklıma gelmedi değil Nöriye de ,hiç yapmadım ,gözüm yemedi.Bir de biz çıtır seviyoruz ,tadını tam bilmiyorum,sütten dolayı yumuşak olursa diye cesaret edemedim
gercekci olmak lazım oyuzden gelecek planı yapıyorum suanBakınız; ben
Evet yok ettiler , oysa bende ilkten okumaya başlamıştımÖyle değil,konu hep kayboldu ,okuyamıyorsun da.
Demekle olmuyor, ben 13. Katilisim sütlü tatlılar. En uğursuz sayimdir bu arada. Sonunculugu kimseye vermem bu kategoridegercekci olmak lazım oyuzden gelecek planı yapıyorum suanbirinci oldugum gun zirvede bırakıcam cekilicem
Bence 1.olabilirsin,klasik tatlar daha şanslı olduğuna göreDemekle olmuyor, ben 13. Katilisim sütlü tatlılar. En uğursuz sayimdir bu arada. Sonunculugu kimseye vermem bu kategoride
Hiç belli olmazay biliyom sonucu ben birinci olamıycam
ayy seve seve yerimi veririm sondan birinci olursam cok centilmenim bakDemekle olmuyor, ben 13. Katilisim sütlü tatlılar. En uğursuz sayimdir bu arada. Sonunculugu kimseye vermem bu kategoride
Şok olurum, zevk meselesi tabi ama normal olan o tatlılar içinde sütlaç seçmez, en azından benBence 1.olabilirsin,klasik tatlar daha şanslı olduğuna göre
O zaman ben anormalimŞok olurum, zevk meselesi tabi ama normal olan o tatlılar içinde sütlaç seçmez, en azından ben
Orasını bilmem, ben en azından etmem yani. Bana o kadar cazip gelmiyor. Tabi cheesecake ilk sırada olduğu için öyle. Bende severim, hafif tatlı olduğu için. Diyet zamanı saat 4 buçukta ara öğünümdüO zaman ben anormalim
Diyet demişken Aus mezun olacaktı oldu mu?Orasını bilmem, ben en azından etmem yani. Bana o kadar cazip gelmiyor. Tabi cheesecake ilk sırada olduğu için öyle. Bende severim, hafif tatlı olduğu için. Diyet zamanı saat 4 buçukta ara öğünümdü
Bu hafta olacaktı akşam belli olurDiyet demişken Aus mezun olacaktı oldu mu?Az bakayım oraya da
Yok bacım, olursa sende kalsın , hiç almayayımayy seve seve yerimi veririm sondan birinci olursam cok centilmenim bak
1. Olamayacagimizi bile bile katiliyoruzay biliyom sonucu ben birinci olamıycam
Kız deme öyle bence senin tarif iyi oy alır1. Olamayacagimizi bile bile katiliyoruz
ben neye gore oy verildigini pek kavrayamadım ki1. Olamayacagimizi bile bile katiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?