- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldukkkkk Geldim, olmuş muBuradayım canım hoşgeldinSefalar getirdin
Hoşbulduk Bir heycanla geldim bakalım. Fikrim yarışmalardan çıkmamak. Ama olur mu bilemiyorum elbette eheheheh
Peki kilo vermek isterken kendimi yemek topiğinin en içinde bulmuş olmama ne diyoruz?Olur olur daha çok katılım olması çok iyi, yemek arkadaşlığı başkadır, biz kilo almayı sseviyoruz napalım
Aaaa bak ben sana bunu söylemeyi unuttumBuraya giren pek çıkamıyor Azra910 'ya sorHoşbulduk Bir heycanla geldim bakalım. Fikrim yarışmalardan çıkmamak. Ama olur mu bilemiyorum elbette eheheheh
Oldu canımBizim yemek saati,sonrada oğlumla ders yaparız ara ara gelirim..Siz muhabbet edinHoşbuldukkkkk Geldim, olmuş mu
Nevrosum kafam karisti suan biz nerdeyizAaaa bak ben sana bunu söylemeyi unuttumBuraya giren pek çıkamıyor Azra910 'ya sor
Oldu canımBizim yemek saati,sonrada oğlumla ders yaparız ara ara gelirim..Siz muhabbet edin
Peki kilo vermek isterken kendimi yemek topiğinin en içinde bulmuş olmama ne diyoruz?
Yemek yarışması bölümündeyiz canım,hepsi aynı boşver senNereden etiketlenirsen oraya gidersinNevrosum kafam karisti suan biz nerdeyiz
timammmYemek yarışması bölümündeyiz canım,hepsi aynı boşver senNereden etiketlenirsen oraya gidersin
Sütlü Tatlılar burası
Bu kadar mı
Deynebi kaybettim Makyajkolik13 gordun mu
HihiBu kadar mı
Nasilda aklima gelmediGörmedim, kesin bize sütlü tatlı yapıyordur
Deynebi kaybettim Makyajkolik13 gordun mu
Görmedim, kesin bize sütlü tatlı yapıyordur
Sütlü tatlı yok,hamsi tava olmaz mı?Tahmininde yanıldındeynepnaz azıcık bize de ayır ablacım, tahminimde yanılmam umarım
Hosgeldin Abla
Sütlü tatlı yok,hamsi tava olmaz mı?Tahmininde yanıldın
Hoşbuldum canımBiraz geç geldim amaHosgeldin Abla