- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Aynen bugun hic goremedim hehehey emoji balik yapiyor tam senHoşbuldum canımBiraz geç geldim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bugun hic goremedim hehehey emoji balik yapiyor tam senHoşbuldum canımBiraz geç geldim ama
Öğleye kadar buradaydım halbukiben ondan güzel yapıyorumYeni tarif te gelmiş.Aynen bugun hic goremedim hehehey emoji balik yapiyor tam sen
Sende katilacaksin dimi? Katil katil katilllÖğleye kadar buradaydım halbukiben ondan güzel yapıyorumYeni tarif te gelmiş.
Yeni kategori de belirlendi şimdiden.Kazen istedi diye sebze yemekleri de yoğun katılımlı olur herhalde
Hele o zaman gelsin.Söz vermeyi sevmiyorum.Söz verince kendimi borçlu gibi hissediyorum.Nasip diyelim.Sende katilacaksin dimi? Katil katil katilll
Ben senin madalyan var saniyodum yanlis mi gormusumHele o zaman gelsin.Söz vermeyi sevmiyorum.Söz verince kendimi borçlu gibi hissediyorum.Nasip diyelim.
Yanlış görmüşsün.Ben senin madalyan var saniyodum yanlis mi gormusum
Artik vakti gelmisYanlış görmüşsün.
Sütlü tatlı yok,hamsi tava olmaz mı?Tahmininde yanıldın
Öğleye kadar buradaydım halbukiben ondan güzel yapıyorumYeni tarif te gelmiş.
Yeni kategori de belirlendi şimdiden.Kazen istedi diye sebze yemekleri de yoğun katılımlı olur herhalde
Tali mı yaptınyettim
Ben sütlaç yaptım az önce.Hem de 11 kaseTali mı yaptın
2 litre sütle mıBen sütlaç yaptım az önce.Hem de 11 kase
Evet.Geçen sefer bıkmıştır artık sütlaçtan diye 1 kilo sütten 6 kase yaptım.Oğlum neden az yaptın dediAma çekim yapmadım,sen sütlaç yaptın diye2 litre sütle mı
Önce bu sonuçlansaydıBenim sebzeli yemek tarifi hazirkafamda cok guzel oturtuverdim
Başka tarif mi yok , sütlaç benim Nuriye yapsenEvet.Geçen sefer bıkmıştır artık sütlaçtan diye 1 kilo sütten 6 kase yaptım.Oğlum neden az yaptın dediAma çekim yapmadım,sen sütlaç yaptın diye
Geç kaldın, daha ben zengin arkadaş var mı diyecektim, tühh yetişemedim
ay biliyom sonucu ben birinci olamıycamÖnce bu sonuçlansaydı