• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
bide oy verenler bazen digerlerine de laf sokuyorlar:KK45: ben suna oy verdim cunku en cok o emek vermis:KK53: biz zaten parmak sıklatıyoruz hersey hazır:KK45::KK45:
Bak o konuda haklısın.Oy verdiğini methetmek için diğer yarışmacıları kırmak hoş değil:duduk:Ben hiç yaptım mı acaba ,yaptıysam ayıp etmişim:olamaz:

saol canıım:KK68: ama genelde bilindik daha tanıdık tariflere oy veriliyor bende inatla degisik seyler yapmaya calısıyom :KK53:
Kurabiyelerde sana oy verdim ama elmalı kurabiyenin 1.olacağını biliyordum.
Mezelerde de çiğköftenin 1.olacağını biliyordum:KK53:

bide oy verenler bazen digerlerine de laf sokuyorlar:KK45: ben suna oy verdim cunku en cok o emek vermis:KK53: biz zaten parmak sıklatıyoruz hersey hazır:KK45::KK45:
Hiç deme, o kadar yaptım emek verdim onu diyene laf edecektim de kendimi tuttum. En kolayı bı en az 2 saat çekim falan :KK62::KK62:

Hiç deme, o kadar yaptım emek verdim onu diyene laf edecektim de kendimi tuttum. En kolayı bı en az 2 saat çekim falan :KK62::KK62:
Ben ramazan menülerinde yaprak sofraları eleştirdi diye zorluklarından bahsettim ,sen de katılsan anlardın yazdım.Benim gazımla katılmış yarışmaya 2.katılışında madalyayı aldı:skandal:Size de diyeyim mi ha:KK53:

ben neye gore oy verildigini pek kavrayamadım ki:KK45: katılmadıgım yarısmalarda aaa bu kesin birinci olur dediklerim sonlardaydı oyuzden her yarısmaya umutsuz katılıyorum :KK53:
Benimde hic beklemedigim tarifler 1. Oluyor zevk meselesi demekki begendiklerimse sonuncularda
Kurabiyelerde emek verene verdim diyeni diyosunuz dimi bende cok sinirlendim biz marketten aldik sanki

Ben ramazan menülerinde yaprak sofraları eleştirdi diye zorluklarından bahsettim ,sen de katılsan anlardın yazdım.Benim gazımla katılmış yarışmaya 2.katılışında madalyayı aldı:skandal:Size de diyeyim mi ha:KK53:
Bana birşey denize gerek yok, olmadida, 10 ekim 2015 de katılıp o yılının aralık kategorisine katıldım o gün bugündür hep katılıyorum. Kimseye deme fırsatı vermedim. Birde zaten çok belli oluyordu emek verildiği

Back