Kk kadınları değişik ondanben neye gore oy verildigini pek kavrayamadım kikatılmadıgım yarısmalarda aaa bu kesin birinci olur dediklerim sonlardaydı oyuzden her yarısmaya umutsuz katılıyorum
ay biliyom sonucu ben birinci olamıycam
bide oy verenler bazen digerlerine de laf sokuyorlarKk kadınları değişik ondan
saol canıımalla alla senin tarif benim şuan favoriler de ilk 3 de :)
Çok başarılı bence senin tatlı
Bak o konuda haklısın.Oy verdiğini methetmek için diğer yarışmacıları kırmak hoş değilbide oy verenler bazen digerlerine de laf sokuyorlarben suna oy verdim cunku en cok o emek vermis biz zaten parmak sıklatıyoruz hersey hazır
Kurabiyelerde sana oy verdim ama elmalı kurabiyenin 1.olacağını biliyordum.saol canıımama genelde bilindik daha tanıdık tariflere oy veriliyor bende inatla degisik seyler yapmaya calısıyom
senden gormedim hic vallaBak o konuda haklısın.Oy verdiğini methetmek için diğer yarışmacıları kırmak hoş değilBen hiç yaptım mı acaba ,yaptıysam ayıp etmişim
herseyi bile bile bana oy verdin demekKurabiyelerde sana oy verdim ama elmalı kurabiyenin 1.olacağını biliyordum.
Mezelerde de çiğköftenin 1.olacağını biliyordum
Hiç deme, o kadar yaptım emek verdim onu diyene laf edecektim de kendimi tuttum. En kolayı bı en az 2 saat çekim falanbide oy verenler bazen digerlerine de laf sokuyorlarben suna oy verdim cunku en cok o emek vermis biz zaten parmak sıklatıyoruz hersey hazır
saol canıımama genelde bilindik daha tanıdık tariflere oy veriliyor bende inatla degisik seyler yapmaya calısıyom
Evet yumuşak oluyorama geçen birinci olmuş
Gerçi ben cheesecake tercih ederim
Katılıyorum bilindik tatlar kazanıyorBence 1.olabilirsin,klasik tatlar daha şanslı olduğuna göre
Ben ramazan menülerinde yaprak sofraları eleştirdi diye zorluklarından bahsettim ,sen de katılsan anlardın yazdım.Benim gazımla katılmış yarışmaya 2.katılışında madalyayı aldıHiç deme, o kadar yaptım emek verdim onu diyene laf edecektim de kendimi tuttum. En kolayı bı en az 2 saat çekim falan
biri demisti zatenHiç deme, o kadar yaptım emek verdim onu diyene laf edecektim de kendimi tuttum. En kolayı bı en az 2 saat çekim falan
Benimde hic beklemedigim tarifler 1. Oluyor zevk meselesi demekki begendiklerimse sonunculardaben neye gore oy verildigini pek kavrayamadım kikatılmadıgım yarısmalarda aaa bu kesin birinci olur dediklerim sonlardaydı oyuzden her yarısmaya umutsuz katılıyorum
Kurabiyelerde emek verene verdim diyeni diyosunuz dimi bende cok sinirlendim biz marketten aldik sankiHiç deme, o kadar yaptım emek verdim onu diyene laf edecektim de kendimi tuttum. En kolayı bı en az 2 saat çekim falan
o heralde al boyle yapılır demek istemis 2. de kazandıgına goreBen ramazan menülerinde yaprak sofraları eleştirdi diye zorluklarından bahsettim ,sen de katılsan anlardın yazdım.Benim gazımla katılmış yarışmaya 2.katılışında madalyayı aldıSize de diyeyim mi ha
1. Olamadiktan sonra derece onemli degil madalya kaciyür madalyaaaKız deme öyle bence senin tarif iyi oy alır
Bana birşey denize gerek yok, olmadida, 10 ekim 2015 de katılıp o yılının aralık kategorisine katıldım o gün bugündür hep katılıyorum. Kimseye deme fırsatı vermedim. Birde zaten çok belli oluyordu emek verildiğiBen ramazan menülerinde yaprak sofraları eleştirdi diye zorluklarından bahsettim ,sen de katılsan anlardın yazdım.Benim gazımla katılmış yarışmaya 2.katılışında madalyayı aldıSize de diyeyim mi ha
Kavurmadan kaptıo heralde al boyle yapılır demek istemis 2. de kazandıgına gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?