• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Cogu kisi su tarif yapildi falan deyince ayni tarifle katilmak yasak gibi duruyodu :)
Oylarda etkili olur diye öyle düşünülüyor.Ama çorbalar kategorisinde iki mercimek yapılmıştı.Biri 1. diğer 2. oldu;)Yine değişen birşey olmadı :)Diğerlerinin önüne geçtiler;)

Nevrosum benimde gecende aklima geldi benim onerim sadece tabiki siz bilirsiniz ama ayni tarifle katilmak yasak olsa hem tarof cesitliligi daha fazla olur hemde ilk yapanin bi onceligi olur
Orası öyle canım;)Ama mesela aynı anda tarifi yaptın ve tam ekleyeceksin :skandal:o zaman ne olacak seçim yapmak zorunda mı kalacağız:(
O yüzden bu tür kurallar çok katı olur:KK51:

Orası öyle canım:KK66:Ama mesela aynı anda tarifi yaptın ve tam ekleyeceksin :skandal:o zaman ne olacak seçim yapmak zorunda mı kalacağız:KK43:
O yüzden bu tür kurallar çok katı olur:KK51:
Oyle bir sey olursa kabul edilir ama mesela biri ilk gun diyelim mercimek corbasi yapti digeri 10gun sonra yapti
İlk yapanin bir ayricaligi olsun hemde daha cesitli tarifler goruruz diye dedim
Tabii siz daha iyi bilirsiniz nevrosum sadece aklima boyle bir fikir geldi

Oyle bir sey olursa kabul edilir ama mesela biri ilk gun diyelim mercimek corbasi yapti digeri 10gun sonra yapti
İlk yapanin bir ayricaligi olsun hemde daha cesitli tarifler goruruz diye dedim
Tabii siz daha iyi bilirsiniz nevrosum sadece aklima boyle bir fikir geldi
Teşekkür ederiz canım:KK60:

Mutlaka beğenilir.:KK19:Ama görmeden bilemem ne kadar oy alır..:KK48:

Daha önce farketseydim katılırdım aslında ama şimdi herkes konusunu açmış yukarıda ki arkadaşın dediği gibi ayni tarifle katılacağım bence adil olmaz. İkimizde ayni anda açsak daha iyi olurdu belki :)

Daha önce farketseydim katılırdım aslında ama şimdi herkes konusunu açmış yukarıda ki arkadaşın dediği gibi ayni tarifle katılacağım bence adil olmaz. İkimizde ayni anda açsak daha iyi olurdu belki :)
Aslında yarışma yeni başladı.Bugün 3. günü :)
Maşaallah tarifler çok hızlı bir şekilde gelmeye başladı..
Yapılacak daha bir sürü tarif var.Sizde bir tane bulabilirsiniz..
Birde benzer tariflerin katılımı çok nadir oluyor..Katılan yarışmacılar bölümü takip ettikleri için az çok biliyorlar.Neler yapıldı veya yapılmadı..
Siz bilirsiniz.Kararınızı değiştirirseniz biz burada bekliyor olacağız..:KK45:

Back