Hemen kabul ediyorsunO zaman bende yapmıyorumMadem istemiyorsun yapmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen kabul ediyorsunO zaman bende yapmıyorumMadem istemiyorsun yapmam
Uzun zamandır bölümü takip ediyorsunuz ve yazmıyorsunuz..Hoşgeldiniz..Meraba :)
Şeyyy kemmm kümmm merhaba annneeeeMeraba :)
Benden davet bekliyormuşO gizemli takılıyor,bizi beğenmiyor
Hayırdır korktun muŞeyyy kemmm kümmm merhaba annneeee
Tesekkurler :)aslinda makarnalardan beri takipteyim ama yeni uye oldum 2 hafta falan oldu :)Uzun zamandır bölümü takip ediyorsunuz ve yazmıyorsunuz..Hoşgeldiniz..
Ne oldu kiŞeyyy kemmm kümmm merhaba annneeee
Neden yorum yazmadınız şimdiye kadarTesekkurler :)aslinda makarnalardan beri takipteyim ama yeni uye oldum 2 hafta falan oldu :)
Nasıl olsa yine yazmaz dediydimHayırdır korktun mu
Pek sosyal medyada yazismayi falan sevmem normalde alismam uzun surer :)Neden yorum yazmadınız şimdiye kadar
Bizde alttan alttan bakınca merak ettikMutfakla ilgilisiniz sanırım
Bence de ilgili,avatarı bile yarışmaya katılmak ister gibiNeden yorum yazmadınız şimdiye kadar
Bizde alttan alttan bakınca merak ettikMutfakla ilgilisiniz sanırım
Bizde kendi çapımızda yapıyoruz zatenPek sosyal medyada yazismayi falan sevmem normalde alismam uzun surer :)
Mutfakla baya ilgiliyim de kendi capimda yani
Dur korkutmayalım yavaş yavaşBence de ilgili,avatarı bile yarışmaya katılmak ister gibi
TEsekkurler bakalim kismet :)Bizde kendi çapımızda yapıyoruz zaten
Her zaman beklerim Ortama alışınca belki sizde tariflerinizi bizimle paylaşmak istersiniz
Dur korkutmayalım yavaş yavaş
Hemen olmaz zamanla sizide bekleriz..Madem takip ediyorsunuz az çok anlamışsınızdır..
Evet herseyi biliyorum hemen hemen sadece su var iki ayni tarif yapilabilir mi yabi birinin yaptigini bende yapabiliyor muyumHemen olmaz zamanla sizide bekleriz..Madem takip ediyorsunuz az çok anlamışsınızdır..
:))Bence de ilgili,avatarı bile yarışmaya katılmak ister gibi
Evet yapabilirsiniz..Daha önce defalarca benzer tarifler aynı kategoride yarıştı..Evet herseyi biliyorum hemen hemen sadece su var iki ayni tarif yapilabilir mi yabi birinin yaptigini bende yapabiliyor muyum
Cogu kisi su tarif yapildi falan deyince ayni tarifle katilmak yasak gibi duruyodu :)Evet yapabilirsiniz..Daha önce defalarca benzer tarifler aynı kategoride yarıştı..