Oylarda etkili olur diye öyle düşünülüyor.Ama çorbalar kategorisinde iki mercimek yapılmıştı.Biri 1. diğer 2. olduCogu kisi su tarif yapildi falan deyince ayni tarifle katilmak yasak gibi duruyodu :)
Nevrosum benimde gecende aklima geldi benim onerim sadece tabiki siz bilirsiniz ama ayni tarifle katilmak yasak olsa hem tarof cesitliligi daha fazla olur hemde ilk yapanin bi onceligi olurEvet yapabilirsiniz..Daha önce defalarca benzer tarifler aynı kategoride yarıştı..
Orası öyle canımNevrosum benimde gecende aklima geldi benim onerim sadece tabiki siz bilirsiniz ama ayni tarifle katilmak yasak olsa hem tarof cesitliligi daha fazla olur hemde ilk yapanin bi onceligi olur
Bir deneseydiniz..Çok güzel sütlü tatlı biliyorum ama sunumla vs ile hiç alakam yoktur
Neyse katılanlara başarılar dilerim
Oyle bir sey olursa kabul edilir ama mesela biri ilk gun diyelim mercimek corbasi yapti digeri 10gun sonra yaptiOrası öyle canımAma mesela aynı anda tarifi yaptın ve tam ekleyeceksin o zaman ne olacak seçim yapmak zorunda mı kalacağız
O yüzden bu tür kurallar çok katı olur
Teşekkür ederiz canımOyle bir sey olursa kabul edilir ama mesela biri ilk gun diyelim mercimek corbasi yapti digeri 10gun sonra yapti
İlk yapanin bir ayricaligi olsun hemde daha cesitli tarifler goruruz diye dedim
Tabii siz daha iyi bilirsiniz nevrosum sadece aklima boyle bir fikir geldi
Bir deneseydiniz..
Mutlaka beğenilir.başka birisi katılmış o tatlı ile
Kimse begenmezse özgüvenim kırılır
Mutlaka beğenilir.Ama görmeden bilemem ne kadar oy alır..
Bence de ilgili,avatarı bile yarışmaya katılmak ister gibi
Aslında yarışma yeni başladı.Bugün 3. günü :)Daha önce farketseydim katılırdım aslında ama şimdi herkes konusunu açmış yukarıda ki arkadaşın dediği gibi ayni tarifle katılacağım bence adil olmaz. İkimizde ayni anda açsak daha iyi olurdu belki :)
Aleyküm selam canımMerhaba arkadaşlar, hepinize selamlar
Nasılsın canım?Aleyküm selam canım
CanımSaolasın canım iyiyim, aramıza hoşgeldin sefalar getirdin
Nevreste yemeklerin sultanını diyorsun, buralardadır
HoşbuldukSaolasın canım iyiyim, aramıza hoşgeldin sefalar getirdin
Nevreste yemeklerin sultanını diyorsun, buralardadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?