O diyet bölümünde bizim yüzümüze bakar mıAusencia sütlü tatlıları gördün mü,görmediysen mutlaka gör
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O diyet bölümünde bizim yüzümüze bakar mıAusencia sütlü tatlıları gördün mü,görmediysen mutlaka gör
Ausencia sütlü tatlıları gördün mü,görmediysen mutlaka gör
O da bize diyor ,O yemek bölümünde bize uğrar mı diyorO diyet bölümünde bizim yüzümüze bakar mı
O diyet bölümünde bizim yüzümüze bakar mı
Orası bizi bozuyorO da bize diyor ,O yemek bölümünde bize uğrar mı diyor
O da bize diyor ,O yemek bölümünde bize uğrar mı diyor
Deynep'e 80 kilo bana 90 kilo olursunuz diyorsunNiye o 80 ben 90 oluyorum
Ausu da bozmuş,erimiş bitmiş,bak yeşillenmiş te,yeşillik yiye yiyeOrası bizi bozuyor
Canım kaç ayda kaç kilo verdinŞöyle elini bize sür bizde verelimBak cevaptan fışkıran zekaya baaak ,,,gel öpecem
Ona yeşil çok yakışıyorAusu da bozmuş,erimiş bitmiş,bak yeşillenmiş te,yeşillik yiye yiye
Deynep'e 80 kilo bana 90 kilo olursunuz diyorsunNiye o 80 ben 90 oluyorum
Ausu da bozmuş,erimiş bitmiş,bak yeşillenmiş te,yeşillik yiye yiye
Bence de.Yeşil var ,kırmızı var,çok iştah çekici olmuşOna yeşil çok yakışıyor
Canım kaç ayda kaç kilo verdinŞöyle elini bize sür bizde verelim
Bir kere ben deynep'ten küçüğümO yerinden kalkamıyor börek yapmış bir resim çekmeye eriniyorBen öyle mi genç, dinamik ,aktifDeynep aktif , genç , dinamik , enerjik çıksa çıksa 80 ne çıkar
Ya sen yaş oldu 40 her lokma 1 kilo olarak geri döner sana
Pek esprili gördüm bu gece seni , diyet yaramış
Havanı sevsinlerne olmuş biz de veririz15 haftada 14 kilo
O kadar hafta oldu mu yaBana yeni başladın gibi geliyorBirde sana sormak lazımMaşaallah canım darısı başıma inşaallahOturduğum yerden nasıl vereceksem15 haftada 14 kilo
Emin misinBoşa atmasaydınHavanı sevsinlerne olmuş biz de veririz
Aklıma arnavut böreğini de soktu.Bir Arnavut böreği yapıyormuş pırasadan ,öyle böyle değilbir ara tarif alacağım OndanBir kere ben deynep'ten küçüğümO yerinden kalkamıyor börek yapmış bir resim çekmeye eriniyorBen öyle mi genç, dinamik ,aktif
Tarifi alalım Ausencia duymasınAklıma arnavut böreğini de soktu.Bir Arnavut böreği yapıyormuş pırasadan ,öyle böyle değilbir ara tarif alacağım Ondan
80 miiii?tövbe de .Deynep aktif , genç , dinamik , enerjik çıksa çıksa 80 ne çıkar
Ya sen yaş oldu 40 her lokma 1 kilo olarak geri döner sana
Pek esprili gördüm bu gece seni , diyet yaramış