O kadar hafta oldu mu yaBana yeni başladın gibi geliyor Birde sana sormak lazım Maşaallah canım darısı başıma inşaallah Oturduğum yerden nasıl vereceksem
Gerçi ben genelde şubattan sonra kilo veriyorum
Ay nerede ben de bakayımBen kışın veririm , yazın zor .
Oluyor be , bir öncesi sonrası paylaştım kızlarla .. oluyor valla .
O duymadan nasıl alacağız ki,bayıltıp mı alacağız
Ben deAy nerede ben de bakayım
Aslında başlayınca gerisi geliyor ama bir başlayamıyorum
O duymadan nasıl alacağız ki,bayıltıp mı alacağız
Tarif Aus'un muBen de@aeben in 2 kilo verdiren 4 günlük diyetini favorilere ekledim taaa ne zaman ,hala yapacağım
Tabi canım oda kategoriye uygunNevreste bugün hep güllaç resmi olan bir sitenin reklamı var,Onlar da kategoriye uyuyorlar
İlham gelmesini bekliyorum ,iyice kendimden emin olunca,madalya aslanın ağzındaTabi canım oda kategoriye uygunYapacak mısın
O aslan bu kategoride görünecek miİlham gelmesini bekliyorum ,iyice kendimden emin olunca,madalya aslanın ağzında
Ben de bilmiyorum,bayağı döktürmüşler ,yazık olur şimdi emeklerineO aslan bu kategoride görünecek mi
Birşey olmaz kendini feda etmeBen de bilmiyorum,bayağı döktürmüşler ,yazık olur şimdi emeklerine
Dişim de ağrıyor ,tatlı yiyeyim de daha da mı ağrısın?Birşey olmaz kendini feda etme
Senin bahanelerin hiç bitmiyorDişim de ağrıyor ,tatlı yiyeyim de daha da mı ağrısın?
Senin de sorgu odasındaymışız gibi,beni tuzağa çekme çabalarınSenin bahanelerin hiç bitmiyor
Aman tamam yapma istemiyorumSenin de sorgu odasındaymışız gibi,beni tuzağa çekme çabaların
Madem istemiyorsun yapmamAman tamam yapma istemiyorum
O gizemli takılıyor,bizi beğenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?