- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
yok ama hepsinin icerigi sut irmik veya nisasta iceriyor genelde serbetli tatlılar gibi farklı degil meselaNasıl kısıtlı ayol , sürüyle tarif gördüm ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ama hepsinin icerigi sut irmik veya nisasta iceriyor genelde serbetli tatlılar gibi farklı degil meselaNasıl kısıtlı ayol , sürüyle tarif gördüm ben
ama kullanılan malzemeler aynı ya ondan dedim..aslında gercek tavuk gogsu yapıyım dedim ama tavugu tatlının icinde begenmeyenler olur diye tırstım
ya esim diyor yok tavuk tadı gelir yememis daha once dedim gelmiyor tavugun tadı annem hep yapardı pek bi guzeldi insallah kimse yapmaz cakma gibi kalırım ortadaKazandibine de tavuk koyanlar var kıvamı bağlamak açısından, hazır olanlarda da var mutlaka
Tavuk göğsünün orjinelinde var bebişim yapacak bişey yok, beğenen yir beğenmeyen yimez
ya esim diyor yok tavuk tadı gelir yememis daha once dedim gelmiyor tavugun tadı annem hep yapardı pek bi guzeldi insallah kimse yapmaz cakma gibi kalırım ortada
evet baksınlar tavuk gogsu var yapmasınlar lutfeen ahahahaSayfaya göz gezdirip yaparlarsa pişti durumu olmaz umarım, tavuk göğsünden tatlı denilince bi tuhaf geliyor ama tadı muhteşemmm
evet baksınlar tavuk gogsu var yapmasınlar lutfeen ahahaha
Evet hanımlar kimse tavuk göğsü yapmasın, başka tariflerle gelelim lütfen bu tatlı Wynonna 'in
İki pisküvüüt arasına tavuk göğsü konulabilir
Biraz daha zorlarsak ayyuka çıkacağız galibaİki pisküvüüt arasına tavuk göğsü konulabilir
Ekmek arası sütlaçBiraz daha zorlarsak ayyuka çıkacağız galiba
Ekmeğin arasına da olur, ha tavuklu ekmek ha göğsülü ekmek
12 ocağı düşün sen nevroş11 tarif olmuş
Düşünemiyorum bile12 ocağı düşün sen nevroş
HuhhhuuuDüşünemiyorum bile
anlamadım, ayy çok mu safım12 ocağı düşün sen nevroş
Ben dediydim 22 ocak son katılım ya, 12 ocaga kadar tüm tarifler yapılır diyeanlamadım, ayy çok mu safım
Ben dediydim 22 ocak son katılım ya, 12 ocaga kadar tüm tarifler yapılır diye