• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
ama kullanılan malzemeler aynı ya ondan dedim..aslında gercek tavuk gogsu yapıyım dedim ama tavugu tatlının icinde begenmeyenler olur diye tırstım:KK45:

Kazandibine de tavuk koyanlar var kıvamı bağlamak açısından, hazır olanlarda da var mutlaka:kk77:
Tavuk göğsünün orjinelinde var bebişim yapacak bişey yok, beğenen yir beğenmeyen yimez :63:

Kazandibine de tavuk koyanlar var kıvamı bağlamak açısından, hazır olanlarda da var mutlaka:kk77:
Tavuk göğsünün orjinelinde var bebişim yapacak bişey yok, beğenen yir beğenmeyen yimez :63:
ya esim diyor yok tavuk tadı gelir yememis daha once:KK53: dedim gelmiyor tavugun tadı annem hep yapardı pek bi guzeldi insallah kimse yapmaz cakma gibi kalırım ortada:KK45:

ya esim diyor yok tavuk tadı gelir yememis daha once:KK53: dedim gelmiyor tavugun tadı annem hep yapardı pek bi guzeldi insallah kimse yapmaz cakma gibi kalırım ortada:KK45:

Sayfaya göz gezdirip yaparlarsa pişti durumu olmaz umarım, tavuk göğsünden tatlı denilince bi tuhaf geliyor ama tadı muhteşemmm :rapci:

Back