Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
ama kullanılan malzemeler aynı ya ondan dedim..aslında gercek tavuk gogsu yapıyım dedim ama tavugu tatlının icinde begenmeyenler olur diye tırstım

Kazandibine de tavuk koyanlar var kıvamı bağlamak açısından, hazır olanlarda da var mutlaka
Tavuk göğsünün orjinelinde var bebişim yapacak bişey yok, beğenen yir beğenmeyen yimez

Kazandibine de tavuk koyanlar var kıvamı bağlamak açısından, hazır olanlarda da var mutlaka
Tavuk göğsünün orjinelinde var bebişim yapacak bişey yok, beğenen yir beğenmeyen yimez
ya esim diyor yok tavuk tadı gelir yememis daha once dedim gelmiyor tavugun tadı annem hep yapardı pek bi guzeldi insallah kimse yapmaz cakma gibi kalırım ortada

ya esim diyor yok tavuk tadı gelir yememis daha once dedim gelmiyor tavugun tadı annem hep yapardı pek bi guzeldi insallah kimse yapmaz cakma gibi kalırım ortada

Sayfaya göz gezdirip yaparlarsa pişti durumu olmaz umarım, tavuk göğsünden tatlı denilince bi tuhaf geliyor ama tadı muhteşemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…