- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Hadi bakalım. istihbarat sağlam o zamanBenim daha beklediğim 5 tarif var kesin gelir gözü ile baktığım
Gelsin gelsin ya şenlik olsun buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım. istihbarat sağlam o zamanBenim daha beklediğim 5 tarif var kesin gelir gözü ile baktığım
11 olduk bile biz konusurken tarifler geliyorEvet canim öyle olabilirmiş.:) tarif bollugundan dolayi
kimler kimleeeer onlarBenim daha beklediğim 5 tarif var kesin gelir gözü ile baktığım
Ahhahahah11 olduk bile biz konusurken tarifler geliyor
Hadi bakalım. istihbarat sağlam o zaman
Gelsin gelsin ya şenlik olsun buralar
Yok kızlar ben tarif olarak dedim, %1500 yapılır yanikimler kimleeeer onlar
Tarifler pişti olmasın diye çabuk davranıldı bu sefer bence, geçenki gibi kurabiyelerin hezimetine uğramayalımben 4 gunde bu kdr tahin etmiyordum butun yarısmacı hatunlar katıldı zaten erkene alınır belki 20 ye tamamlandıgında
İlk zamanlar öyle bi söylenti vardi tabi kurallara göre sanırım 40 diyodular tarif olursa öne alinirmis oylama
Yapan olursa 40 olmazada 30 olur, sütlü tatlı çok40da çokmuş bacım
Kazandibi kim yapacak bakalım, nam nam nam çok severimYok kızlar ben tarif olarak dedim, %1500 yapılır yani
cunku sutlu tatlılarda tarif kısıtlıTarifler pişti olmasın diye çabuk davranıldı bu sefer bence, geçenki gibi kurabiyelerin hezimetine uğramayalım
Teşvik mi etsek napsakYapan olursa 40 olmazada 30 olur, sütlü tatlı çok
onu ben yapıcaktım ama rulo tarzı tatlı 2 tane gordugumden ucuncu olmıyım dedimKazandibi kim yapacak bakalım, nam nam nam çok severim
Yetiştik bizcunku sutlu tatlılarda tarif kısıtlı
Aynen canim o kadar da olmaz diye düşünüyorum ama bakalım gorcez40da çokmuş bacım
aynen belkide aynı tarifler uzerinden farklı sunumlar gelirYetiştik biz
Olur mu kız onu hiç kıyaslama muhallebi tarzı tatlılarla çok eski ve muhteşem bi tarifonu ben yapıcaktım ama rulo tarzı tatlı 2 tane gordugumden ucuncu olmıyım dedim
Nasıl kısıtlı ayol , sürüyle tarif gördüm benaynen belkide aynı tarifler uzerinden farklı sunumlar gelir
Biraz daha beklesem sona galacağdımmmmaynen belkide aynı tarifler uzerinden farklı sunumlar gelir
ama kullanılan malzemeler aynı ya ondan dedim..aslında gercek tavuk gogsu yapıyım dedim ama tavugu tatlının icinde begenmeyenler olur diye tırstımOlur mu kız onu hiç kıyaslama muhallebi tarzı tatlılarla çok eski ve muhteşem bi tarif