Evde değildim canım yeni geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde değildim canım yeni geldim
ben katılmasammı acaba
Senden de bekliyoruzBu kategoride de bol tarif olacak eminim ki, çok çeşit var oldukça kolay yapılan tarifler, hamarat hanımlar döktürmüş maşallahhhh
Yeni kategorimiz başladı hanımlar
N Nana
@deynepnaz
@aeben
Makyajkolik13
@_Nun_
Wynonna
@manolya1458
-VUSLAT-
@evlaefe
yaprak02
@-Kristal-
@ABREKA
@Kurk Mantosuz Madonna
@saydin78
@Ausencia
@88prenses22
Senden de gelsin bitaneHayırlı olsun Tarifler gelmiş bile
Katılmayı düşünüyordum canım ama abim geldi dün İst. dan misafirliğe. Yine de fırsat bulabilirsem katılırım Hazal'ımSenden de gelsin bitane
Öyle mi ohhh ohh gözün aydın diyeyim o zaman can'ımmKatılmayı düşünüyordum canım ama abim geldi dün İst. dan misafirliğe. Yine de fırsat bulabilirsem katılırım Hazal'ım
Sağol canımÖyle mi ohhh ohh gözün aydın diyeyim o zaman can'ımm
tarif sayısında sınır varmı 4 gunde 10 tane ay sonuna kadar 50 tane falan olcak
NedenkineBence oylama tarihi erkene alınsın
ben 4 gunde bu kdr tahin etmiyordum butun yarısmacı hatunlar katıldı zaten erkene alınır belki 20 ye tamamlandıgındaBenim tahminim yine bir 20 tane olur kurabiyelerdeki gibi maşallah ne kadar bereketli gidiyoruz
İlk zamanlar öyle bi söylenti vardi tabi kurallara göre sanırım 40 diyodular tarif olursa öne alinirmis oylamaNedenkine
Evet canim öyle olabilirmiş.:) tarif bollugundan dolayiben 4 gunde bu kdr tahin etmiyordum butun yarısmacı hatunlar katıldı zaten erkene alınır belki 20 ye tamamlandıgında
Benim daha beklediğim 5 tarif var kesin gelir gözü ile baktığımBence oylama tarihi erkene alınsın