- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
Uykum var aksama misafirim oldunu unutmusum sabah esim hatirlatinca aklima geldi gorumce geldi aksam yemegine bize gelceklerdi karistim biraz yaniGünaydincanınmı sıkkın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykum var aksama misafirim oldunu unutmusum sabah esim hatirlatinca aklima geldi gorumce geldi aksam yemegine bize gelceklerdi karistim biraz yaniGünaydincanınmı sıkkın
![]()
kurabiye gibi 30 zu buluruzzz..Günaydın kızlar maşallah bu kategori ye ilgi çok fazla olucak katilimher gün artıyor..
Bugün kim olucak bakalım hepsi super görünüyor
Allah kolaylık versin canımUykum var aksama misafirim oldunu unutmusum sabah esim hatirlatinca aklima geldi gorumce geldi aksam yemegine bize gelceklerdi karistim biraz yanisimdide dun kahvaltiya cagirdim icin kahvaltı hazirliyorum aksama ne yapcamida bilemiyor gibiyim
sen nasilsin
![]()
havalar nasıl orda bu istanbula biraz güneş yollayınnnnAllah kolaylık versin canımiyim bende dışarı çıkmak için minik kızımla hazırlanıyoruz şimdi
![]()
Bugün daha iyihavalar nasıl orda bu istanbula biraz güneş yollayınnnn![]()
Sende katılacak mısın Matmazel'cimGünaydın kızlar maşallah bu kategori ye ilgi çok fazla olucak katilimher gün artıyor..
Bugün kim olucak bakalım hepsi super görünüyor
Senin tatlı nerde kaldıKakao ahahaha bile bile ban yenir mi kız![]()
kalp kalbe karşıSenin tatlı nerde kaldı![]()
Nehaber böğürtlen
Tamam canım biz biraz daha beklerizkalp kalbe karşı
benim tatlı bu akşam gelecekti amaa olmadı yarın akşam a kaldıbu akşam malzemeleri alırım bari
![]()
Ablam merhaba nasılsınSelamın hello bayanlar,kakao güme gitmiş kaç gün acaba cezası.
Bakın ben uslandım elimi kakaoya verdim mapısa düşüyor artık![]()
Ablam merhaba nasılsın
Kakao bile bile ban almış![]()
Iyiyim abla çok şükürNevoşummm ne haber yorgunum kuzum ya hastane kapılarında geziyorum artık kaç gündür
Kakao da alışkanlık yaptı,mapıs yollarını sevdi herhalde
Benim neneyi kullanmış mesajında