- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
Evet katılcan mı?
Yapım aşaması yok ama bunu size ben yapmıştım attıydım bunla katılsam olmazmı pinkommm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet katılcan mı?
Valla öyle aşırı derecede istemedi canım hiç bişeyi :)Maşallah sizeBüyümüş bebişin
Aman canın istemesinSen çok hamaratsın ama bebiş izin vermez
İyiyim canım çok şükür
Varsın tabiki.Arada o güzel yemeklerinden de yaparsın bize.Ben yokmuyum
Yeline sağlık çok güzel olmuş ama yapım aşaması olması LazımEki Görüntüle 1474269
Yapım aşaması yok ama bunu size ben yapmıştım attıydım bunla katılsam olmazmı pinkommm
Nevoş`u ayarladım çaktırma.Yemekleri bizim yapmamız Lazım Adra , o yemek yapmaz bize
Keşke cekseymısım o zaman basıt bu yaparım yıne bıskuvılıYeline sağlık çok güzel olmuş ama yapım aşaması olması Lazım
Cok guzelBahçeli ev hayalimi gerçekleştirmeye ömrüm yeterse,bahçeye kuğu,ördek,tavuk almayı çok istiyorum. Havuz yaptircam bi de onlar icin şöyle bir ev istiyorum
Elektriksiz olmuyor bu işler puding dahi olsa.Puding yapacağız adra fazla elektriği gerek yok
Ne kadar güzel.Güle güle otur canım.Cok guzel
Insallah daha daha guzellerıyle gercek olur hayellerın..
Bız ıkı sene once gerceklestırdık hayalımızı bahcemız hayvan beslıycek kadar buyuk degıl ama kızlara oyun parkı cım yaptık kenarlarada kucuk sebze ve cıcek ekıyorum
Allah ısteyen herkese nasıp etsın
Evet yaşadık.Yırttık yani, süper
Canım sende bu heyecanı yaşamış olursunAklıma 2 tane geldı ama bırını yapıp sıze gostermıstım dıgerını yapabılırm aslında Nevoş Süslü püslü değil ama leziz bişey bılıyosunuzdur belkı
Canım keşke et ve tavuk yiyebilsenValla öyle aşırı derecede istemedi canım hiç bişeyi :)
Güzel geçiyo şükür kendim yapıp yiyorum ama et ve tavuk hariç
Belki ben de katılırım :)
Senin kadar olmasa da hamarat sayılırım :)
Tesekkur ederım saglıkla ınsallahNe kadar güzel.Güle güle otur canım.
Olmaz ev sahibi yapsın biz tatil yapalımVarsın tabiki.Arada o güzel yemeklerinden de yaparsın bize.
Vayy sizi uyanıklarNevoş`u ayarladım çaktırma.
Hangi konuda yırttınızBulaşıkları siz yıkarsanız ben yemekleri seve seve yaparımYırttık yani, süper
Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin canımCok guzel
Insallah daha daha guzellerıyle gercek olur hayellerın..
Bız ıkı sene once gerceklestırdık hayalımızı bahcemız hayvan beslıycek kadar buyuk degıl ama kızlara oyun parkı cım yaptık kenarlarada kucuk sebze ve cıcek ekıyorum
Allah ısteyen herkese nasıp etsın
E iyi o zaman yapıver hemencikKeşke cekseymısım o zaman basıt bu yaparım yıne bıskuvılı
Nevoş harbi hayatta yemek yapmazOlmaz ev sahibi yapsın biz tatil yapalım
Vayy sizi uyanıklar
Hangi konuda yırttınızBulaşıkları siz yıkarsanız ben yemekleri seve seve yaparım
Bulaşıkları da Harbi yıkar.Misafire bulaşık yıkatacak kadar kaba değil ya.Olmaz ev sahibi yapsın biz tatil yapalım
Vayy sizi uyanıklar
Hangi konuda yırttınızBulaşıkları siz yıkarsanız ben yemekleri seve seve yaparım
Amın canımRabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin canım