Gel canım beklerimbazen içimden, senin evine gelip bütün perdelerini yakmak geliyor. ya da mutfagına girip kap kacagını camdan atmak. öyle durduk yere bir cinnet. neden acaba
Iyim ablam cslisiyorum napim bos vakit buldum sizebakim dedimHoşgeldin canim
Iyidir sen nasılsın
Tovbeeeeeee benim evimi hezeyan edersin ozamanbazen içimden, senin evine gelip bütün perdelerini yakmak geliyor. ya da mutfagına girip kap kacagını camdan atmak. öyle durduk yere bir cinnet. neden acaba
Allah kolaylık versin canımIyim ablam cslisiyorum napim bos vakit buldum sizebakim dedim
Gene adralin dolu yarismalara devam bakiyorum
Oyhhh seni gordum icim giciklandi
Yavremmmmm balammmm bir ara sana baktimda bulamadim simdikyakala dim nerenden minciklasamm senii
o zaman perdelerini yakıcamGel canım beklerim
Perdelerim yeni onları yakmaama kap kacagi kırabilirsin
Allah kolaylık versin canımIyim ablam cslisiyorum napim bos vakit buldum sizebakim dedim
Gene adralin dolu yarismalara devam bakiyorum
matmazelimmm hoş geldinnnnhooooooopppppppppppp ben geldimmm
görüşürüz nevosssHanımlar ben kaçtımEşim işe gidecek Yemek yiyelim
matmazelimmm hoş geldinnnn
görüşürüz nevosss
Bu ne bicim resim kardesimm
niye beni aradın kız çatlak patlak yusyuvarlak
o zaman perdelerini yakıcam
napıyosunn bakimmhoşbuldum fıstığım tatlı dillim...
tariflere baktım da aaaaaaa benim yapacaklarım arsındaydı tel kadayıfını yapmış arkadaş
niye beni aradın kız çatlak patlak yusyuvarlak
o zaman perdelerini yakıcam
napıyosunn bakimm
sende başka bişey yap börek yap mesela
ay yok anacım yaa kuru iftiraaaBu ne bicim resim kardesimmsen benim goz zevkimi ne hadlen bozuyon bakim hii
Kuzum bir ara seni sordum iptal etmis uyeligini falan dendi diye hatrliyorum eme kim soledi obu hatırlamıyorum hazir elime uygun bir hatun buldum dedimoda kaçtı Demistim şimdi seni gördüm mutlu oldum bacım bendensin
sigara böreği çok mantıklı bencesu böreği yapayım mesela kazende beni sigara böreği gibi sarıp hopppppppppp site dışına atsın
bende görmedimKanlı ay falan görmedim ben
Tuh ozaman yarin gireydim yaaay yok anacım yaa kuru iftiraaayıkılmadım ayaktayım senle başbaşayımm bende seni düşünüyodm kaç gündür nerde bu kız hiç görünmüyo diye. msj atacaktım bugun sana hissettin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?