Naptın canım misafirden haber var mi?heyyoooo
Iyidir canim sendem nberHanımlar nasılsınız iyi haftasonlari
huuuuuuheyyoooo
misafirin uçağı rötar yapmış. 6 da kalkacak ucak. bende iş yerindeyim oturuyorum boş boşNaptın canım misafirden haber var mi?
meryeemmmIyidir canim sendem nber
huuuuuu
Hadi ya niye ki esiyo biraz ama hava güzel. Erken gelsinler derken daha da geç geliyorlar yani:))misafirin uçağı rötar yapmış. 6 da kalkacak ucak. bende iş yerindeyim oturuyorum boş boş
Nerde benim resimlerimIyidir canim sendem nber
huuuuuu
Efendimmmmeryeemmm
ay sormaaaHadi ya niye ki esiyo biraz ama hava güzel. Erken gelsinler derken daha da geç geliyorlar yani:))
naberrrrEfendimmm
Vicdansizlik etme sana gonderdigim kadar kimseye göndermiyorum beeNerde benim resimlerimkendine mi doğurdun hanneyi sadece
pek keyfim yok ama idare ediyorum canim gecen aksamki pozisyondayizay sormaaasen naptın nasılsın
naberrrr
Iyiyim 1 saat önce uyandım kahvaltı yaptık size bakayım dedimay sormaaasen naptın nasılsın
naberrrr
Göndercen tabiVicdansizlik etme sana gonderdigim kadar kimseye göndermiyorum bee
hayırdır niye keyfin yok canımpek keyfim yok ama idare ediyorum canim gecen aksamki pozisyondayiz
hayat sana güzel vallaIyiyim 1 saat önce uyandım kahvaltı yaptık size bakayım dedim
Güzel tabihayırdır niye keyfin yok canım
hayat sana güzel valla
Ya burda mb kisitlamasi varya zor oluyor her foto yuklenmiyorIyiyim 1 saat önce uyandım kahvaltı yaptık size bakayım dedim
Göndercen tabibayılıyorum kızına
yuzum cok kotu oldu 20disim kabardi sondu ama geriye muthis bi agri birakti gizumde su kisti cikar hep bu sfer buyuk cikmis hemen gecmedi gozum agriyor yuzumu sivilce basti yuzumun sag tarafi felc gecirmis gibihayırdır niye keyfin yok canım
hayat sana güzel valla
Geçmiş olsun canımYa burda mb kisitlamasi varya zor oluyor her foto yuklenmiyor
yuzum cok kotu oldu 20disim kabardi sondu ama geriye muthis bi agri birakti gizumde su kisti cikar hep bu sfer buyuk cikmis hemen gecmedi gozum agriyor yuzumu sivilce basti yuzumun sag tarafi felc gecirmis gibi
Olsun sen göndermenin yollarını biliyorsunYa burda mb kisitlamasi varya zor oluyor her foto yuklenmiyor
yuzum cok kotu oldu 20disim kabardi sondu ama geriye muthis bi agri birakti gizumde su kisti cikar hep bu sfer buyuk cikmis hemen gecmedi gozum agriyor yuzumu sivilce basti yuzumun sag tarafi felc gecirmis gibi
Beni nasıl etkileyecek Nevoş :))10.tarif geldi
Bugün kanlı ay tutulması varmışBeni olumlu etkileyecekmiş
hadi yaa bende takip edeyimGüzel tabi
16.58 de kanlı ay tutulması varmışAlarmı kurayım, hep kaçıyorum böyle olayları
ahh canımm çok geçmiş olsunYa burda mb kisitlamasi varya zor oluyor her foto yuklenmiyor
Hazırlıklar ne alemdehayırdır niye keyfin yok canım
hayat sana güzel valla
Et, sende alarm kur benden farklı değilsin yani unutursunhadi yaa bende takip edeyim
ahh canımm çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?