Neden canımBen bitirmedim daha
Ağzım burnum kanadı
Eşim telefonda konuşuyordu, 1,75 zayıf vs vs birini tarif ediyordu daldım bendeNeden canım
Kıskançlığın tuttuEşim telefonda konuşuyordu, 1,75 zayıf vs vs birini tarif ediyordu daldım bendeZararlı ben çıktım tabi, kendimi yaraladım
Bilerek yapıyor ki, burda efendi efendi oturmuş sizinle konuşuyorum, rahatsız ediyor adamı, illa beni döv istiyorKıskançlığın tuttuÇok mu kanadı
Adam ilgi istiyorBilerek yapıyor ki, burda efendi efendi oturmuş sizinle konuşuyorum, rahatsız ediyor adamı, illa beni döv istiyor
Yok ya azıcık, onu ısınca dişim kanadı sanırım
Ama o da arkadaşıyla Konuşuyor, ben ona karışıyor muyum :)) siz gidince karışcamAdam ilgi istiyor
Zarar vermeden oynayınAma o da arkadaşıyla Konuşuyor, ben ona karışıyor muyum :)) siz gidince karışcam
İyiyim canım çok şükürbecerekli cikti deme simartmayalim cadiyi
iyiyim nevosum sen nasilsinben cok yogundum ev tasinmadan sonra kendime gelemedim
ne konusuyodunuz hakkimda
İyiyim canım çok şükür
Merak ettik acaba nerde,neden gelmiyor
Eşim telefonda konuşuyordu, 1,75 zayıf vs vs birini tarif ediyordu daldım bendeZararlı ben çıktım tabi, kendimi yaraladım
:)) Sen fikir verirsin de ben uygulamaz mıyımbosver elin kanasin gecer adamin gözüne korku lazim herzaman
Hayırlı olsun canımyoruldum nevosum cok yoruldum cok kosturmaca yasadik bitmek üzere Süküt
Hayırlı olsun canımKolay değil ev taşımak
Bana özel çek işteyolladim zahmet olmadin bir günde ararsinfotolari silmediysem atarim cadim ama öpücüklü fotom yok
Bana özel çek işte
Bu Almanya nasıl aranıyor ya :) Tarifeden mi gidiyo?
Maşaallah canımsagol canim benimevet cok zor insani yaslandiriyor demiycem hep gencimki ben
Meraktan sordum ya:) Yurtdışı konuşma yapmadım hiçpara gidiyor bildim kadariyla canimmsen arama ben ararimm burda cok ucuz tariflervar Türkiye icin onlardanyapinca ararim ozmana kadar günde bir mesaj atariz
ben dizime kaciyorum cadim
heyyooooHanımlar nasılsınız iyi haftasonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?