Mersi diyeyim ben deTanımışsın beni aferin diyeyim
Yazık ki ne yazık
Bırakma gözün üstünde olsun, adam tuvalete giderken 2 defa düşünsün
İlk zamanlar ben de senin gibiydim:) Aranan, arayan, gelen mesaj, gönderilen mesaj hepsine bakıyordumGerçi halâ arada kontrol ediyorum
O kadar sabredemiyorum hemen cevaba ulaşmak istiyorum :)) gece uyuyunca da dökümana bakıyorum
Ama nevoş benim HAKLI sebeplerim var biliyorsun kiYok artık
İnşallah :))Kızlar bil kazana katıldınız mı? Ben gecenin bir yarısı sayfalarca peluş oyuncağı saydım sanki kesin bana çıkacak gibi o kadar kişinin içinden
Benim ki yıllar süren sıkı denetimden dolayı usluBırakma gözün üstünde olsun, adam tuvalete giderken 2 defa düşünsün
Sıkıntı yapmıyorsa sorun yokAma nevoş benim HAKLI sebeplerim var biliyorsun ki
O da Sabırlı Sağolsun defalarca soruyorum of demiyo
Neyse seninki aradaya dönmüş Vuslat.
İlk zamanlar ben de senin gibiydim:) Aranan, arayan, gelen mesaj, gönderilen mesaj hepsine bakıyordumGerçi halâ arada kontrol ediyorum
Bence bir dilekçeyle konuşma dökümanına da ulaşabilirsin.O kadar sabredemiyorum hemen cevaba ulaşmak istiyorum :)) gece uyuyunca da dökümana bakıyorum
Şans belki sana çıkarKızlar bil kazana katıldınız mı? Ben gecenin bir yarısı sayfalarca peluş oyuncağı saydım sanki kesin bana çıkacak gibi o kadar kişinin içinden
Yok ya yarışmalardan yana şansım yok benim, çıkmayacağını bile bile inat ettim saydımİnşallah :))
Bu sefer tarifin güzelYok ya yarışmalardan yana şansım yok benim, çıkmayacağını bile bile inat ettim saydım
Katıldım canım.Konu çıkması değil ki başarma hissi.Kızlar bil kazana katıldınız mı? Ben gecenin bir yarısı sayfalarca peluş oyuncağı saydım sanki kesin bana çıkacak gibi o kadar kişinin içinden
İyi geceler canımO zaman size hayırlı geceler
Yok canım çok şükür biz de ölmedi halâ taze:)Neyse seninki aradaya dönmüş Vuslat.Evlilik aşkı öldürüyor mu yoksa.
Bence bir dilekçeyle konuşma dökümanına da ulaşabilirsin.
Belki yolunu şaşırır bana çıkarŞans belki sana çıkar
İyi geceler canım.O zaman size hayırlı geceler
Küçük kızının şansınaYok canım çok şükür biz de ölmedi halâ taze:)
Belki yolunu şaşırır bana çıkar
Maşallah canım.Yok canım çok şükür biz de ölmedi halâ taze:)
Belki yolunu şaşırır bana çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?