Hepiniz benim kankamsınız
Ben zaten kıskanılacak üye sıfatında değilim rahat ol
Pinko açıklama yaptı yokmuş kanka
Pinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusundaPinkoyu karşına almak istemezsin
Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bilePinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda
Akrep gibi sokar sonra.Akrep kadınını kıskandırmamak Lazım
Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorumPinkonun eşi de çekiyordur o zaman ondan kıskançlık konusunda
Hiç birşey bulamazsa eşini telefondan kıskanıyordur kesin.Beni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile
Bırak şimdi, yokmuş kankaHepiniz benim kankamsınız
Ama biri var o çok özel
Ayy yazık adamaBeni kıskanıyor eşine neler yapıyor düşünemiyorum bile
Tanımışsın beni aferin diyeyimBırak şimdi, yokmuş kankaHem seni tanıyorum gözümüze soka soka kamkamı daha çok seviyorum demezsin sen
Ayy yazık adama
Bu saatte ne konuşuyor bu kadarAynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan
O kadar psikopat mıyımKendinden bile kıskanıyor olabilir
Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorumkalıyo bu en basiti
O ne yahu.Bari çaktırmadan kıskan.Eve geliyo telefonunu alıyorum bakıyorum biriyle 1 dk konuşmuş ne konuştun diyorum çok kısa birşeyse, hani 1 dk sürmedi diyorumkalıyo bu en basiti
Iş Konuşuyor Yanımda Arkadaşının sesi geliyoBu saatte ne konuşuyor bu kadardeyip seni çıldurtsak mı
Kendin itiraf ettinO kadar psikopat mıyım
Kesinlikle öyleyim
Bence de.Kendinden bile kıskanıyor olabilir
Bak nasıl bildim.Aynen şuan telefon da Konuşuyor az kaldı çığlığı atcam birazdan
Tabi canım ne olacak hemde senin yanındaIş Konuşuyor Yanımda Arkadaşının sesi geliyo
O kadar sabredemiyorum hemen cevaba ulaşmak istiyorum :)) gece uyuyunca da dökümana bakıyorumO ne yahu.Bari çaktırmadan kıskan.Al numarayı bak kime kayıtlı. Sorguya niye çekiyorsun.Zorla aklına sokma adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?