- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Selam canım naber? Atlattın mı misafirlerini.Selam millet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım naber? Atlattın mı misafirlerini.Selam millet
Iyidir canim senden nber evet atlattim simdi esim birakmaya gitti bende bi bakim dedimSelam canım naber? Atlattın mı misafirlerini.
Ben de iyiyim canım.Bir ohh çekmişsindir. Kızın nasıl yaramazlık yapıyor mu?Iyidir canim senden nber evet atlattim simdi esim birakmaya gitti bende bi bakim dedim
Aynen oh dedim ayh benim kizi misafir gördü mu birak gormeyi hissetti mi başlıyor yaramazliga yine kriz tuttu zor uyuttum hala daha ayagimdaBen de iyiyim canım.Bir ohh çekmişsindir. Kızın nasıl yaramazlık yapıyor mu?
H b cancazim nberHoş geldiniz hanımlar
Selamlar.
Hoşgeldiniz Hanımlar nerde kaldınızSelam millet
Kızın misafiri seviyor anlaşılan.Ayakta sallamaya alıştıysa yanmışsın sen.Aynen oh dedim ayh benim kizi misafir gördü mu birak gormeyi hissetti mi başlıyor yaramazliga yine kriz tuttu zor uyuttum hala daha ayagimda
Iyidir canım senden? Hanne nasıl?H b cancazim nber
Benim misafir vardi yeni gittiler size bi cee demye geldim nber canimHoşgeldiniz Hanımlar nerde kaldınız
Nasılsınız
12 yi mi bekliyordunuz
Iyim ama 20disim kabarmis yuzumun sag tarafi acayip sizliyor hanne her zaman ki gibi kriz geldi uyuttum zorla sanirim bu kiz misafir sevmiyorIyidir canım senden? Hanne nasıl?
Hoşbulduk Pinko naber?Hoş geldiniz hanımlar
Hoşbulduk Nevoş.Bugün çok yorulmuşum da anca geldim işte.Sırılsıklam ıslandım bugün.Sabah güneşle çıktım öğleden sonra yağmur bastırdı.Hoşgeldiniz Hanımlar nerde kaldınız
Nasılsınız
İyi yapmışsın canımBende iyiyim canım çok şükürBenim misafir vardi yeni gittiler size bi cee demye geldim nber canim
işlerim yeni bitti12 yi mi bekliyordunuz
Aman canım hasta olmazsın inşaallahHavalara güven olmuyorHoşbulduk Pinko naber?
Hoşbulduk Nevoş.Bugün çok yorulmuşum da anca geldim işte.Sırılsıklam ıslandım bugün.Sabah güneşle çıktım öğleden sonra yağmur bastırdı.
Off Allah yardımcın olsun. Bende sevmezdim :))Iyim ama 20disim kabarmis yuzumun sag tarafi acayip sizliyor hanne her zaman ki gibi kriz geldi uyuttum zorla sanirim bu kiz misafir sevmiyor
Iyi adram nevoşla kavga ediyorum, neler diyo bana özeldenHoşbulduk Pinko naber?
Hoşbulduk Nevoş.Bugün çok yorulmuşum da anca geldim işte.Sırılsıklam ıslandım bugün.Sabah güneşle çıktım öğleden sonra yağmur bastırdı.
Off Allah yardımcın olsun. Bende sevmezdim :))
Iyi adram nevoşla kavga ediyorum, neler diyo bana özelden