Merhaba canım hoşgeldin Nasılsınselamlar hanimlar nasilsiniz.dun bakamadim buralara pek.bugunde baya yorucu gecti benim icin daha yeni oturabildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hoşgeldin Nasılsınselamlar hanimlar nasilsiniz.dun bakamadim buralara pek.bugunde baya yorucu gecti benim icin daha yeni oturabildim
Hala devam ediyosun nevosssHemsom duyda inanma
Merhaba canım hoşgeldin Nasılsın
Tamam niye kızıyorsunHala devam ediyosun nevosss
Çay rahatlatırhosbuldumm.cok sukur iyiyim.biraz yorgunum o kadar.onu da bi cay demledikmi hallederiz. sen nasilsin.
Çay rahatlatır
İyiyim canım çok sükür Çay içiyorum
Niye şaşirdin
Ben sütlü nüriyeden sonra bir şey yapmazsın sandım bundan sonraki kategori dolmalar olsun katıl benceHemsom duyda inanma
Efserrr daha bu kategori bile bitmeden basladin haaa atarim kendimi camdan uzulursun sonraaaBen sütlü nüriyeden sonra bir şey yapmazsın sandım bundan sonraki kategori dolmalar olsun katıl bence
Çok sıkı olmasada devam canım Dün kaçamak yaptım birazOhh afiyet olsun. dDün kaçaiyet devammi.yokmu cayin yanina tatli
Ben yazır yapmışken hazırlık ol diye söyledim sen bu camlarddan alıp veremediğin ney ?beni atıyon Nevoşun camlarını taşlıyonEfserrr daha bu kategori bile bitmeden basladin haaa atarim kendimi camdan uzulursun sonraaa
Çok dusuncelisin ama yemezler sizin yüzünüzden psikopat oldum ciktimBen yazır yapmışken hazırlık ol diye söyledim sen bu camlarddan alıp veremediğin ney ?beni atıyon Nevoşun camlarını taşlıyon
Bence hazırlık ol biz senin içindeki piskopatı istemiyoruz ahçıyı istiyoruzÇok dusuncelisin ama yemezler sizin yüzünüzden psikopat oldum ciktim
Biz ne yaptıkÇok dusuncelisin ama yemezler sizin yüzünüzden psikopat oldum ciktim
Aşçı öldü beybiBence hazırlık ol biz senin içindeki piskopatı istemiyoruz ahçıyı istiyoruz
Biz ne yaptık
Aşçı yaşıyor muyduAşçı öldü beybi
Dolma mı yapıyordu yoksaAşçı öldü beybi
Aşçı yaşıyor muydu
Dolma mı yapıyordu yoksa
Dolma yaparken mi öldü diyorsunDolma mı yapıyordu yoksa
Bizi gaza getirip kaçamazsın Malataya'nın 3. GülüMalatyanin gülleri birakin pesimi
Siz hep gaza gelmis vaziyettesiniz maşallahBizi gaza getirip kaçamazsın Malataya'nın 3. Gülü