Merhaba canım hoşgeldinselamlar hanimlar nasilsiniz.dun bakamadim buralara pek.bugunde baya yorucu gecti benim icin daha yeni oturabildim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hoşgeldinselamlar hanimlar nasilsiniz.dun bakamadim buralara pek.bugunde baya yorucu gecti benim icin daha yeni oturabildim![]()
Hala devam ediyosun nevosssHemsom duyda inanma![]()
Merhaba canım hoşgeldinNasılsın
![]()
Tamam niye kızıyorsunHala devam ediyosun nevosss![]()
Çay rahatlatırhosbuldumm.cok sukur iyiyim.biraz yorgunum o kadar.onu da bi cay demledikmi hallederiz.sen nasilsin.
Çay rahatlatır
İyiyim canım çok sükürÇay içiyorum
![]()
Niye şaşirdin![]()
Ben sütlü nüriyeden sonra bir şey yapmazsın sandımHemsom duyda inanma![]()
EfserrrBen sütlü nüriyeden sonra bir şey yapmazsın sandımbundan sonraki kategori dolmalar olsun katıl bence
![]()
Çok sıkı olmasada devam canımOhh afiyet olsun. dDün kaçaiyet devammi.yokmu cayin yanina tatli
Ben yazır yapmışken hazırlık ol diye söyledimEfserrrdaha bu kategori bile bitmeden basladin haaa
atarim kendimi camdan uzulursun sonraaa
![]()
Çok dusuncelisin ama yemezlerBen yazır yapmışken hazırlık ol diye söyledimsen bu camlarddan alıp veremediğin ney ?beni atıyon Nevoşun camlarını taşlıyon
![]()
Bence hazırlık olÇok dusuncelisin ama yemezlersizin yüzünüzden psikopat oldum ciktim
![]()
Biz ne yaptıkÇok dusuncelisin ama yemezlersizin yüzünüzden psikopat oldum ciktim
![]()
Aşçı öldü beybiBence hazırlık olbiz senin içindeki piskopatı istemiyoruz
ahçıyı istiyoruz
![]()
Biz ne yaptık![]()
Aşçı yaşıyor muyduAşçı öldü beybi
![]()
Aşçı yaşıyor muydu![]()
Dolma mı yapıyordu yoksa![]()
Dolma yaparken mi öldü diyorsunDolma mı yapıyordu yoksa![]()
Bizi gaza getirip kaçamazsın Malataya'nın 3. GülüMalatyanin gülleri birakin pesimi![]()
Siz hep gaza gelmis vaziyettesiniz maşallahBizi gaza getirip kaçamazsın Malataya'nın 3. Gülü![]()