- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Kızlar gözümden rahatsızımama dayanamadım bir bakayım dedim
yeni tarifle nerde bakayım
bekliyoruz
![]()
Geçmiş olsun Efser.Hayırdır ne oldu gözüne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz
![]()
Geçmiş olsun Efser.Hayırdır ne oldu gözüne?
bekliyoruz
![]()
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım:26:![]()
Sağolasınsünizitim göze etkiledi iltihaptan kapandı tatlım ilaçlarımı alıyorum şimdi yarına bişey kalmaz umarım yanı açılır inşallah
![]()
bugün yapabilirsem 6. tarifte benden olabilirr :)))
Yok canım acılmadıİnşallah açılır canım.![]()
Günaydın
5. tarifimiz geliyor![]()
bugün yapabilirsem 6. tarifte benden olabilirr :)))
Ne güzel tarifler çoğaldı.İnşallah yapabilirsiniz.
ya benım tarif fazlaca kolay ama nevreste ablama ekleyeceğim demiştim sözümde durayım diye yapacağım ,
patates yemekleri yarışmasında da kayınvalidem bendeydı bugun de bızde önce o bir tatsın puanlasın beğenirse eklerim artık![]()
Bekleyip goreceğizAcaba nedir nedir nedir?![]()
Canım bekliyoruzbugün yapabilirsem 6. tarifte benden olabilirr :)))
ya benım tarif fazlaca kolay ama nevreste ablama ekleyeceğim demiştim sözümde durayım diye yapacağım ,
patates yemekleri yarışmasında da kayınvalidem bendeydı bugun de bızde önce o bir tatsın puanlasın beğenirse eklerim artık![]()
Olsun yapmışsınız madem ekleyin:)Kayınvalide güzel olmuş der bence.Kötü olmuş deme şansı varmıdır ki?![]()
Merhabalar herkese bende tarif paylaştım dün geceeksik bir şey var ama tarifimde bir tanesi için sayı vermeyi unutmuşum düzenleme şansımız var mı sadece o eklenecek ya da ilave edildikten sonra alt kısmına yazabilir miyim ilk katılım olunca böyle heyecan yaptım
![]()
günaydın herkesee :))dün tarifi paylaştım ama konu onaylanmadi henüz umarım eksik birşey yoktur :/
Ellerine sağlık canımKatılımın beni çok memnun etti
Eklemek istediğin birşey varsa düzeltebilirim![]()