- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Sen bir tarifle böyle hissettiysen ikinci tarifte ne olur bilmem.Sonra benim gibi hızını alamazsın.
Evet bir an kendimi kaybettim canım hadi bakalım gelsin tarifler yenilsem de güreşe doymam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bir tarifle böyle hissettiysen ikinci tarifte ne olur bilmem.Sonra benim gibi hızını alamazsın.
Evet bir an kendimi kaybettim canım hadi bakalım gelsin tarifler yenilsem de güreşe doymam ben
Hani tiyatrocular der ya sahne tozu yutan bir daha inemez oradan diye.Yarışmaya katılan da yarışmanın peşini bırakamaz.Tabi bazı arkadaşlarımız gibi küsüp gitmezsen:)
Yenilgi ağır gelirse diyorsun bakalım ben oyunda kaybedince çok zoruma gider ama bunda kendime hakim olmaya çalışacağım naz yapmayacağım
Evet her bünye yenilgiyi kaldıramıyor.Çok naz aşık usandırır söyleyeyim.
Ne oldu Eylül'cüm
aynen öyle duramadım bu yarışmada ben de öncekinde ayarlayamadım fotoğraf cekımını falan katılmamıştım dün de kendim çektm fotoğrafları makinemiz biraz pudinglendi ama eşim gelmeden kanıtları ortadan kaldrdmHani tiyatrocular der ya sahne tozu yutan bir daha inemez oradan diye.Yarışmaya katılan da yarışmanın peşini bırakamaz.Tabi bazı arkadaşlarımız gibi küsüp gitmezsen:)
adrayla nehire gülüyorum
Adra bana yardım ediyoradrayla nehire gülüyorum
konu açılmış bile teşekkür ederim nevreste ablam bir eksik yok gibi
ilk katılımın hayırlı olsun canım bundan sonra görürürz seni de
aynen öyle duramadım bu yarışmada ben de öncekinde ayarlayamadım fotoğraf cekımını falan katılmamıştım dün de kendim çektm fotoğrafları makinemiz biraz pudinglendi ama eşim gelmeden kanıtları ortadan kaldrdm
Siz bıraksanız ben peşinizi bırakmamBirde bir defa katılan bağımlı oluyor
Bizim bünye sağlam kaldırır Hiç nazlı değilim azıcık olsaydım iyi olurdu çok kolay kızım ben yaEvet her bünye yenilgiyi kaldıramıyor.Çok naz aşık usandırır söyleyeyim.
Sanırım bağımlı oluyorumSiz bıraksanız ben peşinizi bırakmamBirde bir defa katılan bağımlı oluyor
adrayla nehire gülüyorum
ne konudaAdra bana yardım ediyor
Ellerine sağlık canım bol şans diliyorum
öyle işteBizim bünye sağlam kaldırır Hiç nazlı değilim azıcık olsaydım iyi olurdu çok kolay kızım ben ya
Sanırım bağımlı oluyorum
Niçin Eylülcük Eki Görüntüle 1158576
evett her yarışmada varım ben siz yoktunuzzzkatilcim de mutfağa girmiş ben tarifleri yeni inceleyebildm bak seeen hamarat hatun
Tamam ne kadar istiyorsunHadi ya.Maaaşa da bağla bari bizi Nevoş.Kadroya geçmek istiyorum.
Bizim bünye sağlam kaldırır Hiç nazlı değilim azıcık olsaydım iyi olurdu çok kolay kızım ben ya
Sanırım bağımlı oluyorum
Niçin Eylülcük Eki Görüntüle 1158576
ilk katılımın hayırlı olsun canım bundan sonra görürürz seni de
evett her yarışmada varım ben siz yoktunuzzz
ne konuda
öyle işte
evett her yarışmada varım ben siz yoktunuzzz
aynen öyle duramadım bu yarışmada ben de öncekinde ayarlayamadım fotoğraf cekımını falan katılmamıştım dün de kendim çektm fotoğrafları makinemiz biraz pudinglendi ama eşim gelmeden kanıtları ortadan kaldrdm
öyle işte
Bende Kardeşim üzülecek sadeceBen buna çok sevindim