- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo neyli bu vişneli mi güzel görünüyor ama tam donmamış sanırım
Çilekli:)Evet oniki saat durması gerekirdi dolapta ben dayanamadım dokuz saat tuttum.Bir de çok çabuk eriyor.Telefonu ayarlayana kadar eridi biraz.
hadi yaa anladım canım eline sağlık
bende akşama koyucam tarifi
sütlü tatlı
yani şu kazandibi tavukgöğsü gibi bişey değil
ben daha tarife karar bile veremedimmhadi yaa anladım canım eline sağlık
bende akşama koyucam tarifi
ivit çok datlu bişeyİyiki söyledin.
Hııı asortik birşey galiba.Çabuk ekle bari:)
ben daha tarife karar bile veremedimm
bol şans umarım zevkime uygun birşeydir hıhh
diyette degilim tatlım saglıklı beslenip bunu yaşam felsefem haline getiriyorum tekrar eski günlerdeki gibi diyetteyim psikolojisine girsem ben dünyayı yemiştim simdiyeeeeivit çok datlu bişey
çabuk tutu elini
oo sen yiyemezsin ama diyettesin
diyette degilim tatlım saglıklı beslenip bunu yaşam felsefem haline getiriyorum tekrar eski günlerdeki gibi diyetteyim psikolojisine girsem ben dünyayı yemiştim simdiyeeee
sen neydesin yaaaa sende diyettesin eylül hanımcım
ahh eylülüm ahh ben ne zamandır tatlı yapmıyorum vericek kimse yok burda komşuluk ölmüşte aglayanı bile yokçok entel bir açıklama oldu
bende diyette deyılm hayat felsefem bu benım ama yarışma için yapıcam kız
ahh eylülüm ahh ben ne zamandır tatlı yapmıyorum vericek kimse yok burda komşuluk ölmüşte aglayanı bile yok
kimse demiyo Dilvin bi yap elin alışsın diye yaparsam bile kimseye veremiyoruz burası tek tesellimm
güzelim komşuluk güzel seydi böyle bana moral veriyolardı bak elin daha yatkınlastı yavas yavas annen gibi olmaya baslıyosun yada bak Dilvin bu olmamış bunu böyle yap diye eleştiriliyodum burda 1 selam vermekten aciz millet taki.....sende kendine yap ye :26: kimsenın demesine gerek yok kiiii
güzelim komşuluk güzel seydi böyle bana moral veriyolardı bak elin daha yatkınlastı yavas yavas annen gibi olmaya baslıyosun yada bak Dilvin bu olmamış bunu böyle yap diye eleştiriliyodum burda 1 selam vermekten aciz millet taki.....
sevmez misinn:26:hımm ben pek sevmem komşuluk o yüzden herhalde
sevmez misinn:26:
gün tarzı bende sevmem ama komşuluk ilişkisini severimkomşulara gidelim gelelim onlar gelsin yaptığımız şeylerden götürelim falan sevmem böyle şeyleri
İyiyim canım sağol sen nasılsınMerhabaa nevreste abla napıyosun nasılsınn :)
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşGünaydın kızlar.:103:
Dondurmam nasıl olmuş:)