- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
daha ne ekliycek olmuş olmuş sonunda katılabildi
Belki başlığı beğenmedi
Senin de bir sıkıntın varsa yardımcı olabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha ne ekliycek olmuş olmuş sonunda katılabildi
Belki başlığı beğenmedi
Senin de bir sıkıntın varsa yardımcı olabilirim.
yok bir sıkıntım yok inan ki
Uzun zamandır düşünüyordum bu zamana kısmetmiş canımAslında vardı ama alt kısmına ek olarak yazdım kedidili sayısını sanırım tarifi denemek isteyenler biraz aşağılara bakabilirler kedidilinin sayısını belirtmemişim heyecandanEllerine sağlık canımKatılımın beni çok memnun etti
Eklemek istediğin birşey varsa düzeltebilirim
EylüllEki Görüntüle 1158341daha ne ekliycek olmuş olmuş sonunda katılabildi
:44::44:Uzun zamandır düşünüyordum bu zamana kısmetmiş canımAslında vardı ama alt kısmına ek olarak yazdım kedidili sayısınız sanırım tarifi denemek isteyenler biraz aşağılara bakabilirler kedidilinin sayısını belirtmemişim heyecandan
EylüllEki Görüntüle 1158341
Çekinme varsa bir sıkıntı yardımcı olalım
Uzun zamandır düşünüyordum bu zamana kısmetmiş canımAslında vardı ama alt kısmına ek olarak yazdım kedidili sayısınız sanırım tarifi denemek isteyenler biraz aşağılara bakabilirler kedidilinin sayısını belirtmemişim heyecandan
EylüllEki Görüntüle 1158341
Canım tam olarak nereye ne yazmak istiyorsan söyle düzeltirim
Malzemelerin hemen altına muhallebinin malzemelerinin üst kısmına yani ''Kedidili 36 adet ''diyebiliriz canım çok sevinirim
:44::44:
Eylül yarışmaya katılmak çok keyifliymiş bir katıl sonra durduramıyorsun kendini diyorlardı doğruymuş gece uykum gelmedi kaç saat uğraştım yüklemeyle yazmayla falan ben artık hep katılmaya çalışırım böyle yüklemek falan beğenilmesi çok hoşuna gidiyormuş ben geç kalmışım
Çok çok teşekkür ederim canım
ben sana diypdum da naz yapıyodun gördün şimdi :13:
Yaşayıp görmek gerekmiş evet :13:
aynen eheheeh
aynen eheheeh
Eylül yarışmaya katılmak çok keyifliymiş bir katıl sonra durduramıyorsun kendini diyorlardı doğruymuş gece uykum gelmedi kaç saat uğraştım yüklemeyle yazmayla falan ben artık hep katılmaya çalışırım böyle yüklemek falan beğenilmesi çok hoşuna gidiyormuş ben geç kalmışım