- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Kızlar gözümden rahatsızım ama dayanamadım bir bakayım dedim yeni tarifle nerde bakayım bekliyoruz
Geçmiş olsun Efser.Hayırdır ne oldu gözüne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar gözümden rahatsızım ama dayanamadım bir bakayım dedim yeni tarifle nerde bakayım bekliyoruz
Geçmiş olsun Efser.Hayırdır ne oldu gözüne?
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım:26:
Sağolasın sünizitim göze etkiledi iltihaptan kapandı tatlım ilaçlarımı alıyorum şimdi yarına bişey kalmaz umarım yanı açılır inşallah
Günaydın
5. tarifimiz geliyor
bugün yapabilirsem 6. tarifte benden olabilirr :)))
Yok canım acılmadı tek gözle idare edeceğiz artıkİnşallah açılır canım.
Günaydın
5. tarifimiz geliyor
bugün yapabilirsem 6. tarifte benden olabilirr :)))
Ne güzel tarifler çoğaldı.İnşallah yapabilirsiniz.
ya benım tarif fazlaca kolay ama nevreste ablama ekleyeceğim demiştim sözümde durayım diye yapacağım ,
patates yemekleri yarışmasında da kayınvalidem bendeydı bugun de bızde önce o bir tatsın puanlasın beğenirse eklerim artık
Bekleyip goreceğizAcaba nedir nedir nedir?
Canım bekliyoruzbugün yapabilirsem 6. tarifte benden olabilirr :)))
ya benım tarif fazlaca kolay ama nevreste ablama ekleyeceğim demiştim sözümde durayım diye yapacağım ,
patates yemekleri yarışmasında da kayınvalidem bendeydı bugun de bızde önce o bir tatsın puanlasın beğenirse eklerim artık
Olsun yapmışsınız madem ekleyin:)Kayınvalide güzel olmuş der bence.Kötü olmuş deme şansı varmıdır ki?
Merhabalar herkese bende tarif paylaştım dün gece eksik bir şey var ama tarifimde bir tanesi için sayı vermeyi unutmuşum düzenleme şansımız var mı sadece o eklenecek ya da ilave edildikten sonra alt kısmına yazabilir miyim ilk katılım olunca böyle heyecan yaptım
günaydın herkesee :))dün tarifi paylaştım ama konu onaylanmadi henüz umarım eksik birşey yoktur :/
Ellerine sağlık canımKatılımın beni çok memnun etti
Eklemek istediğin birşey varsa düzeltebilirim