• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerine sağlık x DerinMavix ,
Yaz ayı için çok güzel bir çorba tarifi olmuş:kk77:
Kabak güzel ödem sötürücüdür bu arada..
Normalde detox çorbasını yaparım bende yaz aylarında, ama normal çorbalara bunuda ekleyeceğim..
Başarılar dilerim :KK200:

:oha::oha: bismillah ya.
Daha kategori yeni açıklandı.
Bu ne hız kızlar.
Enfes görünüyor.
Kabak en sevdiğim sebzelerdendir.
Mücveri,dolması,böreği,kızartması:kk77:

Canım ben kaç aydır bu kategoriyi bekliyorum tarifim hazırdı :)
Teşekkür ederim.

hiç denemediğim bir çorba şahene görünüyor , ellerinize sağlık. bunları hep kenara not edeyim ramazanda lazım olucak:KK45:

Teşekkürler canım.
Aynen ramazan demek 1 ay her gün mutlaka çorba olacvak demek.
Ben de diğer tarifleri not alıcam.

Ellerine sağlık x DerinMavix ,
Yaz ayı için çok güzel bir çorba tarifi olmuş:kk77:
Kabak güzel ödem sötürücüdür bu arada..
Normalde detox çorbasını yaparım bende yaz aylarında, ama normal çorbalara bunuda ekleyeceğim..
Başarılar dilerim :KK200:

Evet canım ben de ne zaman kabak yesem ertesi gün tartıda eksi görürüm.
Ödem attığı doğru.
Teşekkürler canım :)

Selam kızlar.
Şerbetli tatlılardaki fiyaskomdan sonra sonunda en sevdiğim kategori geldi :KK200:
Yine çok iddialı değilim ama ilk tarif benden gelsin.

Öncelikle malzemeler

2 tane kabak
Birkaç dal maydanoz ve dereotu
1 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
3 su bardağı su
1 adet tavuk bulyon
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber

XkQ2Z6.jpg

Öncelikle kabakları rendenin kalın bölümü ile rendeleyip 3 yemek kaşığı sıvı yağ ve tuzu ekleyip kavurmaya başlıyoruz.

4rBY54.jpg

Kabaklar kavrulurken maydanoz ve dereotunu ince ince kıyıyoruz.

v51Yr6.jpg

Suyunu salan kabaklar sotelenince unu ekleyip ula beraber de biraz kavuruyoruz.

pzZv1m.jpg

Daha sonra 3 su bardağı suyumuzu ve karabiberimizi ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz.

o3Dnvm.jpg

Çorba kaynamaya başlayınca kıyılmış, maydanoz, dereotu ve tavuk bulyonu ekleyip kabaklar yumuşayana kadar pişiriyoruz.

OA1J1Z.jpg

Kabaklar yumuşayınca soğuk sütü ekleyip 1 taşım kaynayınca kapatıyoruz ve çorba servise hazır.

m6YqYR.jpg

Sunumla beraber afiyet olsun...

Zkb2Ga.jpg

Herkese yarışmada başarılar... :KK36:
2 tabak yiyebilir miyim :kk77:o_O

cadı nerelerdesin ?
Bu ayrılış çok uzun oldu dimi:KK22: hmm şeyyy ııııı:KK22: gözüm kesmiyor takıma girmeyi daha doğrusu diyet spor ikilisini ama kilomu koruyorum sahalarda:KK19: keyfim yerinde çok şükür. Bebek gelmedi hala :deli:

Siz ne yapıyorsunuz N Nana mezun olmuş bile takıma döndüğümde tanıdık kimse kalmamış olacak herhalde :olamaz:

Bu ayrılış çok uzun oldu dimi:KK22: hmm şeyyy ııııı:KK22: gözüm kesmiyor takıma girmeyi daha doğrusu diyet spor ikilisini ama kilomu koruyorum sahalarda:KK19: keyfim yerinde çok şükür. Bebek gelmedi hala :deli:

Siz ne yapıyorsunuz N Nana mezun olmuş bile takıma döndüğümde tanıdık kimse kalmamış olacak herhalde :olamaz:
Evet mezun oldu ama takımda ayrılmadı , aynura geri döndü .. Diyet yapmasanda gel arada xperim ;).

:cool::cool:

Çok güzel değişik bir çorbaymış,ellerine sağlık,yeni bir tarif daha öğrendim sayende,çok teşekkür ederim ve yarışmada başarılar dilerim canım:kk77: Mutlaka deneyeceğim.

2 tabak yiyebilir miyim :kk77:o_O

Tabi ki tatlım :KK15:

Ellerinize Sağlık başarılar:super:

Çok teşekkürler canım :)

Çok güzel değişik bir çorbaymış,ellerine sağlık,yeni bir tarif daha öğrendim sayende,çok teşekkür ederim ve yarışmada başarılar dilerim canım:kk77: Mutlaka deneyeceğim.

Çok teşekkür ederim canım.
Umarım dener ve beğenirsin, yorumunu beklerim
:KK68:

Başarılar dilerim çok güzel görünüyor eline sağlık:KK200:

Teşekkür ederim :KK68:

Back