• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin sen iyi alıştın yemek yarışmasına.:KK53: İyi de yapıyorsun:)Kabak çorbasını hiç sütlü içmedim.Eminim çok lezzetlidir.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.:KK36:

Kesme tahtanı gerçek pasta gibi gördüm ilk bakınca.:KK70:Allah Allah ne alaka diyorum.Sonradan çaktım.:KK70:

Derin sen iyi alıştın yemek yarışmasına.:KK53: İyi de yapıyorsun:)Kabak çorbasını hiç sütlü içmedim.Eminim çok lezzetlidir.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.:KK36:

Kesme tahtanı gerçek pasta gibi gördüm ilk bakınca.:KK70:Allah Allah ne alaka diyorum.Sonradan çaktım.:KK70:

Sorma kız şerbetli tatlılara çorbalar nasılsa açılmayacak diye katılmıştım. Sonunda çorbalar açıldı :D
Allah iyiliğini versin uykulu uykulu mu baktın :D
Teşekkür ederim bu arada kuzum :KK68:

Kabağı bende çok severim yaz çorbası gibi geldi ve sağlıklı :KK49: yapıcam favorilere ekliyeyim eline sağlık canım :kk77:

Evet canım hafif bir yaz çorbası aslında :)
Denersen yorumunu beklerim, teşekkür ederim :KK68:

Kabak çorbasını çook severimm:kk77:Ellerine sağlık derincim ,harika görünüyor.Yarışmada başarılar diliyorum:sampiyon:

Bazı çorbaların içine kabak rendelerim ama ana malzeme kabak olan çorbaya elim gitmiyordu hiç .
Tarifin bana cesaret verdi :kk77:

Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerim .

Bazı çorbaların içine kabak rendelerim ama ana malzeme kabak olan çorbaya elim gitmiyordu hiç .
Tarifin bana cesaret verdi :kk77:

Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerim .

Canım ben kabak sevmediğim halde bu çorbaya bayılıyorsam eminim senin de hoşuna gidecektir :)
Çok teşekkürler canım :KK68:

Güzel gözüküyo eline sağlık yarışmada başarılar bu arada fovorilere eklim derken kib butonuna kabak çorbası yazıp göndermişim hep sınav haftası yüzünden :KK70::KK70:

Back