Sen yaparsın da kötü olur muAynen aşkomSoğuk baklavaya dönüşsün bakalım nasıl olacak
Aynen aşkomSoğuk baklavaya dönüşsün bakalım nasıl olacak
Amin askomİnşaallah
Sen seviyon aşko ben yani hiç tatlı yoksa yerim baklavayıBen şu an 5 km yürürüm, ucunda baklava varsa tabii
İnanalım mıSen seviyon aşko ben yani hiç tatlı yoksa yerim baklavayı
Darısı sana komşucuğumFasulye komşum var benim bee heytt havamı atayım sağda solda dur
Neyse ki oy vermeyi unuttum diye gözüm açık gitmeyeceğimÇok teşekkür ederim canımben de seni tebrik ediyorum canım, senin de tarifin çok güzeldi, oyların da çok iyi ,bir dahaki yarışmalarda sen de alırsın inşallah canım ❤
Vallahi aşko ben oğlan seviyor diye alır yada yaparım hususi kendim istemem baklavayıİnanalım mı
Eşin amma havalara girer ,benim çekimimle kazandın diye
Kızlarımız şanslı valla, hamarat anneleri varSağol canımKızlara kalsa bugün yiyecekler.
SağolasınNeyse ki oy vermeyi unuttum diye gözüm açık gitmeyeceğimTebrikleeeer.
Biz yeni keşfettik sütlü veya pasta daha çok seviyoruz.En çok çikolatalıVallahi aşko ben oğlan seviyor diye alır yada yaparım hususi kendim istemem baklavayı.
Ama mesela fıstıklı sarma dersen
Ya inşallah düzelir bir an önce, benim gibi olma da inşallahCanım koku hala alamıyorum ama bu sıra bazı şeylerin kokusunu alıyorum.
Az önce tarçını denedim yok alamadım kokuyu
Teşekkür ederim canım ❤Tebrik ederim canım
Sende maşaallah çok iyisinKızlarımız şanslı valla, hamarat anneleri var❤ gerçi senin kadar olamayız ama benim büyük kızım ,anaokulundayken fazla yemek yemiyordu, anne okula gelip yemekleri sen yapsana diyordu bana benim yaptığım her şeyi çok güzel yerler maşallah ikisi de
Ben en çok pasta severim frambuaz, vişne,Biz yeni keşfettik sütlü veya pasta daha çok seviyoruz.En çok çikolatalı
Ama kadayıfın yeri başka