- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Sağol canım Yok asko içmedim çay demlemistim ,birazdan yapayım amaGecmis olsun askom,kahve içtin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Yok asko içmedim çay demlemistim ,birazdan yapayım amaGecmis olsun askom,kahve içtin mi?
Evet öyle oluyorMerhaba güzeeeelleeeeerrrr
Çorbada ne oldu şimdi C A N O komşumm önde heralde ikinci de pearlshine ne oluyor bu durumda
Kahve de ağrı azaltır askom,icelimSağol canım Yok asko içmedim çay demlemistim ,birazdan yapayım ama
İçelim aşkom bence deKahve de ağrı azaltır askom,icelim
Eşin amma havalara girer ,benim çekimimle kazandın diyeEvet bunda uğur getirsin inşallah özellikle
İçelim aşkom bence de
Fasulye komşum var benim bee heytt havamı atayım sağda solda durEvet öyle oluyor
Ben fasülyeyim. 1 lik ona geçiyor
Kesin kesinEşin amma havalara girer ,benim çekimimle kazandın diye
Sağol aşkom Ahhh şu covid olmasa neler yaparımMasallah aşkom ya,her şeye yetisiyorsun
Evet yaa kazanayim da razıyım onun havasını çekmeyeEşin amma havalara girer ,benim çekimimle kazandın diye
Olduğu halde böyle askom,misafir geleceği zaman yaptığın listeler aklımdaSağol aşkom Ahhh şu covid olmasa neler yaparım
Sağol canım Kızlara kalsa bugün yiyecekler.Ellerine kollarına sağlık canım, afiyetle yiyin
Özledik aşkomOlduğu halde böyle askom,misafir geleceği zaman yaptığın listeler aklımda
Sultanım sende son durum nedir koku tat olarak soracaktım ne zamandırSağol aşkom Ahhh şu covid olmasa neler yaparım
Baklavaya hayır diyebilen bordo berelidir zatenSağol canım Kızlara kalsa bugün yiyecekler.
Canım koku hala alamıyorum ama bu sıra bazı şeylerin kokusunu alıyorum.Sultanım sende son durum nedir koku tat olarak soracaktım ne zamandır
BenBaklavaya hayır diyebilen bordo berelidir zaten
Aynen askom,insallah o günlere kavuşuruzÖzledik aşkom
Aynen aşkomSoğuk baklavaya dönüşsün bakalım nasıl olacakBaklavaya hayır diyebilen bordo berelidir zaten
Ben şu an 5 km yürürüm, ucunda baklava varsa tabii