Seninde yok muYa inşallah düzelir bir an önce, benim gibi olma da inşallah
Meyveli sevmiyorum çikolatalı olacakBen en çok pasta severim frambuaz, vişne,bazen muzlu da severim.
Ayy inşallahDarısı sana komşucuğum
At at
Bayiyor benim içimi çikolata çokMeyveli sevmiyorum çikolatalı olacak
Bende geldi sonra bozulma oldu, tat ve kokuları olduğundan farklı(kötü şekilde) alıyorumSeninde yok mu
Yok canım senin yanında biz aşçı yamağı ancaSende maşaallah çok iyisin
Benim çocuklarda öyleKızlara zorla yemek yedirirdim.Şimdi yemeği ve yapmayı çok seviyorlar.Bugün yine tembihledim asla baklava yapmayın,biliyoruz demeyin
İşte bu sıra benimde öyle tatlar değişik geliyor.Bende geldi sonra bozulma oldu, tat ve kokuları olduğundan farklı(kötü şekilde) alıyorumböyle çok var benim durumumda covidde koku tat kaybı yaşayıp düzelip sonra bi anda her şeyden kötü koku tat alan. İnşallah seninki direk gelir ❤
Evet canım seviyorlarYok canım senin yanında biz aşçı yamağı ancamaşallah ne güzel onlar da seviyor mutfağı ❤
Maşallah hepsineEvet canım seviyorlar
Yani abartıyorum zannediliyor belki oğlum bile seviyor.
Off off aylar geçiyor izleri kalıyor nasıl bi hastalıksa.. soğan sarımsak yumurta kahve bunlar özellikle kötü geliyor bana. Çikolata, peynir, domates falan da tiksinecek kadar değil ama kendi tatları gelmiyor yine de. Sende nasıl mesela kahve falanİşte bu sıra benimde öyle tatlar değişik geliyor.
Tatlarda bozulma oldu.
Benim için koku çok önemliydi.Çünkü tat ile bağlantılı
Bu sıra bazı tatlar garip geliyor
Sarımsak tadını zaten hiç alamıyorum.Kokusu hiç yokOff off aylar geçiyor izleri kalıyor nasıl bi hastalıksa.. soğan sarımsak yumurta kahve bunlar özellikle kötü geliyor bana. Çikolata, peynir, domates falan da tiksinecek kadar değil ama kendi tatları gelmiyor yine de. Sende nasıl mesela kahve falan
Ben her koşulda yerim aretimSen seviyon aşko ben yani hiç tatlı yoksa yerim baklavayı
Ye bakalım aşko yarasın baklava olsunBen her koşulda yerim aretim
Bizim burdakiler iyi değil asko,iyi olanlar uzak,resimlerle avutuyorum kendimiYe bakalım aşko yarasın baklava olsun
Oyy kıyamam en meşhuru burda ben sana yollayayım efsaneBizim burdakiler iyi değil asko,iyi olanlar uzak,resimlerle avutuyorum kendimi
Ara ara internet te sorun oluyor bende de canımbir tek ben mi sorun yaşıyorum? farklı saatlerde girdim ama sorun yaşıyorum.
Kalp atışlarım değiştiOyy kıyamam en meşhuru burda ben sana yollayayım efsane