Merhaba canımMerhaba güzeeeelleeeeerrrr
Çorbada ne oldu şimdi @-cantanem- komşumm önde heralde ikinci depearlshine ne oluyor bu durumda
Öyle oldu canım ❤Merhaba güzeeeelleeeeerrrr
Çorbada ne oldu şimdi @-cantanem- komşumm önde heralde ikinci depearlshine ne oluyor bu durumda
Bundan sonra eşin çeksinBugün çekim yaparken eşim bi de ben çekebilir miyim istediğim şekilde dedi bıraktım ona kendi düzenledi çekti, kıyamadım silmeye onu da ekledim olmuş mu hanımlar baktınız mi umut vadediyor mu
Ben çok beğendimBugün çekim yaparken eşim bi de ben çekebilir miyim istediğim şekilde dedi bıraktım ona kendi düzenledi çekti, kıyamadım silmeye onu da ekledim olmuş mu hanımlar baktınız mi umut vadediyor mu
Gerçekten mi ya, söyleyim nasıl havalara girer şimdi, moral olsun fb yeniliyor canı sıkkın zatenBundan sonra eşin çeksinFarklı ve güzel olmuş
O zaman artık onun çekimlerine de yer vereyim güzelciğimBen çok beğendim
Olmuş olmuş, güzel olmuşBugün çekim yaparken eşim bi de ben çekebilir miyim istediğim şekilde dedi bıraktım ona kendi düzenledi çekti, kıyamadım silmeye onu da ekledim olmuş mu hanımlar baktınız mi umut vadediyor mu
Çok teşekkür ederim kuzum❤
Aynen söyle ben çok beğendimGerçekten mi ya, söyleyim nasıl havalara girer şimdi, moral olsun fb yeniliyor canı sıkkın zaten
Yine mi baklava
Aynen pcde onlar çok güzel görünüyorOlmuş olmuş, güzel olmuşbenim eşim de profesyonel makine ile çekim yapıyor tariflerimi ,telefondan bakınca pek anlaşılmıyor geniş açılı olduğu için ama bilgisayarda bakarken güzel görünüyor, tarifin sonuna ekliyor onları da Nevreste ciğim sağolsun
Kayınpeder istedi, açtım. Tepsileri yukarı yolladım, benim fırına sığmıyorYine mi baklava
Ver canım bence de ,hem belki uğur da getirirO zaman artık onun çekimlerine de yer vereyim güzelciğim
Maşaallah bitti mi öncekilerKayınpeder istedi, açtım. Tepsileri yukarı yolladım, benim fırına sığmıyor