Ohh ooh koksun guzel haberlerın olsun evvoşum bı bakmışsın suprizin gelmişValla çokta güzel kokuyor anlamadım
AynenAdile Naşit style
Ondan degıl o baska seydendır inşallahBu komşu tüm gün ekmek pişirmiş olabilirmi dersin cennam
Aklıma başka bir şey gelmedi kuzuBu komşu tüm gün ekmek pişirmiş olabilirmi dersin cennam
Fırın var kukrişim ama odaya geldim hala geliyor kim yaptıysa bir parça vermezse şişecem artıkFırın varsa yakınlarda normaldir evvosyada komşuların yapıyor
Her zaman bir alo kadar uzağındayım aşkomBiz sohbet kısmına geçtik
Sen adım atıyomusun bakimm bıraktınmı yoksa yine bu saatte eppek mi yenır huuuFırın var kukrişim ama odaya geldim hala geliyor kim yaptıysa bir parça vermezse şişecem artık
Keşke orişimOhh ooh koksun guzel haberlerın olsun evvoşum bı bakmışsın suprizin gelmiş
İnşallah öyledir kuzumKeşke orişimsanmıyorum
O zaman çok geç 112 ye haber verelim gömleği hazırlasınlarBiz sohbet kısmına geçtik
Sağol aşkom biliyorumHer zaman bir alo kadar uzağındayım aşkom
Bence sizde deneyinO zaman çok geç 112 ye haber verelim gömleği hazırlasınlar
Adım madım hak getireSen adım atıyomusun bakimm bıraktınmı yoksa yine bu saatte eppek mi yenır huuu
Liğme Liğme kestim. Batırdım sosa çıkardım. Attım kızgın yağaSen soğana neler yaptın onuda göster
Liğme Liğme kestim. Batırdım sosa çıkardım. Attım kızgın yağa
Ondan degıl o baska seydendır inşallah
Olabilir cennam eşim sıcak pidede getirmişti kesmediyse artıkAklıma başka bir şey gelmedi kuzu
Hayırlısını dileyelim
Olabilir cennam eşim sıcak pidede getirmişti kesmediyse artık