- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Oyyyy kıyamamLiğme Liğme kestim. Batırdım sosa çıkardım. Attım kızgın yağa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy kıyamamLiğme Liğme kestim. Batırdım sosa çıkardım. Attım kızgın yağa
İnşallah cennam süpriz olsa pek güzel olur ama kurban bayramı sonrası başlıyoruz hayırlısıya zaman akıp gidiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤İnşallah öyledir kuzum
Fartketrimde ondan soruyorumAdım madım hak getire
Yok ya çok bezgin geçirdim orişim orucu biraz gaza gelip kesip atıyorum hemenFartketrimde ondan soruyorum
Canımsın,insallah Allah nasip eder kuzum benimİnşallah cennam süpriz olsa pek güzel olur ama kurban bayramı sonrası başlıyoruz hayırlısıya zaman akıp gidiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Ben de makinalarımla konuşurum ama çok şükür daha hiç biri cevap vermedilerBence sizde deneyin
Kıymak şart,bütün pişmezOyyyy kıyamam
Bence konuşmayı kesBen de makinalarımla konuşurum ama çok şükür daha hiç biri cevap vermediler
Ama bir verseler
Oda doğruKıymak şart,bütün pişmez
Tabii kiiiOda doğru
İnşallah canım benimCanımsın,insallah Allah nasip eder kuzum benim
İnşallah canım benim
Hiç gelmiyor inşaallah ders çalışıyordurYoksa elimizden çekeceği var
Çok özledim ya ,insallah öyledir, aynen çekeceği var İyi alıştı gelmemeyeHiç gelmiyor inşaallah ders çalışıyordurYoksa elimizden çekeceği var
Arada ses verse bariÇok özledim ya ,insallah öyledir, aynen çekeceği var İyi alıştı gelmemeye
Yakalarsam öpeceğimArada ses verse bari
pearlshine alacak canımMerhaba güzeeeelleeeeerrrr
Çorbada ne oldu şimdi C A N O komşumm önde heralde ikinci de pearlshine ne oluyor bu durumda