- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Merhaba canımMerhaba güzeeeelleeeeerrrr
Çorbada ne oldu şimdi @-cantanem- komşumm önde heralde ikinci de pearlshine ne oluyor bu durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canımMerhaba güzeeeelleeeeerrrr
Çorbada ne oldu şimdi @-cantanem- komşumm önde heralde ikinci de pearlshine ne oluyor bu durumda
Aaa o zamann tebrik ediyorumm bir oyumu sana kullanmıştım isabetli olmuş pearlshinepearlshine alacak canım
Ramazandan dolayıKarantina yaramadı yaso
Öyle oldu canım ❤ şans yüzüme güldü bu sefer darısı sizin başınıza kuzum❤Merhaba güzeeeelleeeeerrrr
pearlshine alacak canım
Bundan sonra eşin çeksinFarklı ve güzel olmuşBugün çekim yaparken eşim bi de ben çekebilir miyim istediğim şekilde dedi bıraktım ona kendi düzenledi çekti, kıyamadım silmeye onu da ekledim olmuş mu hanımlar baktınız mi umut vadediyor mu
Ben çok beğendimBugün çekim yaparken eşim bi de ben çekebilir miyim istediğim şekilde dedi bıraktım ona kendi düzenledi çekti, kıyamadım silmeye onu da ekledim olmuş mu hanımlar baktınız mi umut vadediyor mu
Gerçekten mi ya, söyleyim nasıl havalara girer şimdi, moral olsun fb yeniliyor canı sıkkın zatenBundan sonra eşin çeksinFarklı ve güzel olmuş
O zaman artık onun çekimlerine de yer vereyim güzelciğimBen çok beğendim
Olmuş olmuş, güzel olmuş benim eşim de profesyonel makine ile çekim yapıyor tariflerimi ,telefondan bakınca pek anlaşılmıyor geniş açılı olduğu için ama bilgisayarda bakarken güzel görünüyor, tarifin sonuna ekliyor onları da Nevreste ciğim sağolsunBugün çekim yaparken eşim bi de ben çekebilir miyim istediğim şekilde dedi bıraktım ona kendi düzenledi çekti, kıyamadım silmeye onu da ekledim olmuş mu hanımlar baktınız mi umut vadediyor mu
Çok teşekkür ederim kuzum❤
Aynen söyle ben çok beğendimGerçekten mi ya, söyleyim nasıl havalara girer şimdi, moral olsun fb yeniliyor canı sıkkın zaten
Yine mi baklavaÖncesi-Sonrası Eki Görüntüle 2847352 Eki Görüntüle 2847353
Aynen pcde onlar çok güzel görünüyorOlmuş olmuş, güzel olmuş benim eşim de profesyonel makine ile çekim yapıyor tariflerimi ,telefondan bakınca pek anlaşılmıyor geniş açılı olduğu için ama bilgisayarda bakarken güzel görünüyor, tarifin sonuna ekliyor onları da Nevreste ciğim sağolsun
Kayınpeder istedi, açtım. Tepsileri yukarı yolladım, benim fırına sığmıyorYine mi baklava
Ver canım bence de ,hem belki uğur da getirirO zaman artık onun çekimlerine de yer vereyim güzelciğim
Maşaallah bitti mi öncekilerKayınpeder istedi, açtım. Tepsileri yukarı yolladım, benim fırına sığmıyor