Sizden önce kutlamış oldum ohhh diyim siyrilayim aradanKiz.deli periprofillere bi gittim dogum günü Allah Allah dedim 1degildi bizimki yapmis yapacağını dedim gene
UFFF çok güzel olur vallah 10 da başlıyor akşam yasağıEvet. Akşam yasakları da olmasa keşke. Serinde çıkıversek biraz. Muzaffer’de bir fıstıklı dondurma hiç fena olmaz.
Alman aşısının yan etkisi daha fazlaymış kuzum,belki bünyeye göre degisiyordur. Sonuçta yaptıralım,bitsin,yarın öbürgün aşı yok diye sağa sola gidemeyeceğiz:)Bende Alman aşısı daha iyi diye duymuştum. Herkes bişey söylüyor kuzu neye inanacagimizi şaşırdık.
İnşallah bişey olmaz balım
inşallah evet baya magdurlar yazık yaaCafeler de açıldıbiraz toparlar artık esnaf,insallah
Onuda kaldirsaydi keşkem zaten pazar yasak gibi degilki buralarda herkes disaridaCUMARTESİ KALKTI CANIM PAZAR YASAK
Bundan sonrası güzel olsuninşallah evet baya magdurlar yazık yaa
Sileydin gördumuydü herkesSizden önce kutlamış oldum ohhh diyim siyrilayim aradan
Allah'ım sankim hergun biseyler yapıyorum lafada bak aşk olsun fuluz
burada markete gidiyoruz diye çıkıyoruz ben bu hafta 20 dk ilerimizdeki arkadaşıma gittim bunaldım resmen psikolojim bozuldu artık evdeOnuda kaldirsaydi keşkem zaten pazar yasak gibi degilki buralarda herkes disarida
Sağlık ocağına gidiyorum ben,15 dakika falan yürüyerekUzakmı hastane sana.
inşallah cafeye de gidicem gezecem bıktım vallahBundan sonrası güzel olsun
Aynen kuzum ,Rabbim korusun inşallah hepimizi su belayida def edelim başımızdanAlman aşısının yan etkisi daha fazlaymış kuzum,belki bünyeye göre degisiyordur. Sonuçta yaptıralım,bitsin,yarın öbürgün aşı yok diye sağa sola gidemeyeceğiz:)
Açıktır,zaten acikti uzun zamandırKuaförler gene açık demi,orduevine gitmem lazım röfle için hep kapalıydı orası hizmet verilrilmiyordu hiç.
Aaaa minnoş biz çok iyiyiz bizim sanki psikolojimiz yerindeburada markete gidiyoruz diye çıkıyoruz ben bu hafta 20 dk ilerimizdeki arkadaşıma gittim bunaldım resmen psikolojim bozuldu artık evde
inşallah cafeye de gidicem gezecem bıktım vallah
Tam kapanmada!! parka gittim yürümek için bir mangallar eksikti oradaOnuda kaldirsaydi keşkem zaten pazar yasak gibi degilki buralarda herkes disarida
Amin canımOlmaz inşAllah canim
Normalde kuaförler açıkta orduevleri kapalı açılır umarım .Açıktır,zaten acikti uzun zamandır
Adı üstünde, tam kapan-maTam kapanmada!! parka gittim yürümek için bir mangallar eksikti orada
Onu bilmiyorum ama açılmıştır benceNormalde kuaförler açıkta orduevleri kapalı açılır umarım .