- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Ya şimdi paylasmisim nevom görmüştür silmekte nebilim işte olmaz diye şey ettim heralneyse amaaan iyi oldu işte kimse unutmasın diye bir hatırlatma olduSileydin gördumuydü herkes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şimdi paylasmisim nevom görmüştür silmekte nebilim işte olmaz diye şey ettim heralneyse amaaan iyi oldu işte kimse unutmasın diye bir hatırlatma olduSileydin gördumuydü herkes
Bir kpandık ki sorma yaniAdı üstünde, tam kapan-ma
Biz hariç kapanan yoktuBir kpandık ki sorma yani
Bizde alışkanlık olmuş, 11-12 gibi giderdik hep. Şimdi akşam ona kadar diye millet yine doluşur oralara.UFFF çok güzel olur vallah 10 da başlıyor akşam yasağı
Bugün arayacam açılmıltır umarım röfle yaptırmam lazımOnu bilmiyorum ama açılmıştır bence
Valla okadarlikta çıkmasak iyice bunalcaz zaten.burada markete gidiyoruz diye çıkıyoruz ben bu hafta 20 dk ilerimizdeki arkadaşıma gittim bunaldım resmen psikolojim bozuldu artık evde
Valla bende kızı parka çıkarttım durmuyor çünkü birde herkes dışarıda görüyor iyice üzülüyor .Tam kapanmada!! parka gittim yürümek için bir mangallar eksikti orada
2 senedir bıktımAaaa minnoş biz çok iyiyiz bizim sanki psikolojimiz yerinde
Ruhumuz düzelsin biraz,değişiklik iyidirBugün arayacam açılmıltır umarım röfle yaptırmam lazım
haftaya şehir değiştiricem gidip gezicemValla okadarlikta çıkmasak iyice bunalcaz zaten.
Valla bende kızı parka çıkarttım durmuyor çünkü birde herkes dışarıda görüyor iyice üzülüyor .
Ayyy çok guldumyaaAaaa minnoş biz çok iyiyiz bizim sanki psikolojimiz yerinde
Eeee ama öyle sanki sadece onu sokmuslar eveAyyy çok guldumyaa
Ohhh aman dikkat et yine kendine minnosum.bende bı anneme gidebilseydim başka bişey istemiyorumhaftaya şehir değiştiricem gidip gezicem
Öyle geliyor insana yaaaEeee ama öyle sanki sadece onu sokmuslar eve
annen nerde canım benim ben nişanlımın yanına gidicemOhhh aman dikkat et yine kendine minnosum.bende bı anneme gidebilseydim başka bişey istemiyorum
Vayyyyy seni seniiiiannen nerde canım benim ben nişanlımın yanına gidicem
Günaydın canımGünaydın
Gunaydiiiin canoooGünaydın
GünaydınGünaydın