- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Agri vs yaptimi kolunda ,benim kp Alman aşısı olmustu biraz ağrı falan yaptı.Sinovac kuzum,Çin aşısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agri vs yaptimi kolunda ,benim kp Alman aşısı olmustu biraz ağrı falan yaptı.Sinovac kuzum,Çin aşısı
Amanin hiç durmadan yağyo ciddenÇok güzel yağıyor mübarek
Öyle oldu valla ablaErkenden kutladın yaniiii ne güzell
biraz serin bir hava var ancak hafta sonu atarım kendimi şuan çalışıyorumYine de dikkat et ,herkes aynı düşünüyor muhtemelen Yağış var burda ,hepimiz evdeyiz
nasılsın bakalım havalar güzel gidiyorGünaydın şiveydizim.
İlk dozda olmadı,ikinci dozda babamın başı dönmüştü,bana da olur mu acaba diye merak ediyorum. Alman olan her sey normal şartlarda cazip ama aşı olarak Çin daha iyi diyorlar.Agri vs yaptimi kolunda ,benim kp Alman aşısı olmustu biraz ağrı falan yaptı.
Kiz.deli peri profillere bi gittim dogum günü Allah Allah dedim 1degildi bizimki yapmis yapacağını dedim geneÖyle oldu valla abla
Hafta sonu yasak kalktimi Minnosum bakmadimdabiraz serin bir hava var ancak hafta sonu atarım kendimi şuan çalışıyorum
Günaydınalr canımcımGünaydın ablacim
Ne zmaan gideceksinSağolasin
Bende yaptı kol ağrısı geçiyor oda.Agri vs yaptimi kolunda ,benim kp Alman aşısı olmustu biraz ağrı falan yaptı.
Olsun süper olmuş erken kutlamadaÖyle oldu valla abla
Kendimi Hayad’a atacağım ilk fırsatta.bende iyiyim hatta çok iyiyim yasaklar kalktı bezdim evde kendimi sokağa atıcam
Cafeler de açıldı biraz toparlar artık esnaf,insallahbiraz serin bir hava var ancak hafta sonu atarım kendimi şuan çalışıyorum
Gecen takimda ogretmen varda bizim 2gün kolum agridi agir ates yapti dediİlk dozda olmadı,ikinci dozda babamın başı dönmüştü,bana da olur mu acaba diye merak ediyorum. Alman olan her sey normal şartlarda cazip ama aşı olarak Çin daha iyi diyorlar.
2de randevum. Erken çıkarım ama yürümem gerekGünaydınalr canımcım
Ne zmaan gideceksin
Bende yaptı kol ağrısı geçiyor oda.
Olsun süper olmuş erken kutlamada
Bende Alman aşısı daha iyi diye duymuştum. Herkes bişey söylüyor kuzu neye inanacagimizi şaşırdık.İlk dozda olmadı,ikinci dozda babamın başı dönmüştü,bana da olur mu acaba diye merak ediyorum. Alman olan her sey normal şartlarda cazip ama aşı olarak Çin daha iyi diyorlar.
Pazar yasak sadece,cumartesi akşam 22.00 de başlayıp pazartesi sabah 5'te bitecek.Hafta sonu yasak kalktimi Minnosum bakmadimda
İkinci dozda oluyormuş evet,bakalım bana ne olacakGecen takimda ogretmen varda bizim 2gün kolum agridi agir ates yapti dedi
Evet. Akşam yasakları da olmasa keşke. Serinde çıkıversek biraz. Muzaffer’de bir fıstıklı dondurma hiç fena olmaz.nasılsın bakalım havalar güzel gidiyor
Olmaz inşAllah canimİkinci dozda oluyormuş evet,bakalım bana ne olacak
CUMARTESİ KALKTI CANIM PAZAR YASAKHafta sonu yasak kalktimi Minnosum bakmadimda
Uzakmı hastane sana.2de randevum. Erken çıkarım ama yürümem gerek