Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
En kısa zamanda sende güzel haberler verirsin inşallah.
Burayı meşgul etmek istemiyorum ama anlatmak geldi içimden.
Öncesinde olanlardan dolayı artık vazgeçmek üzereydim ben, aşılama deneyelim dedik. Yumurta oluşmadı kaç gün iğne kullandım. Dr 17.günden sonra oluşsada artık tutmaz sağlıklı olmaz o yumurta dedi. Son defa gittim 19.günde 1 yumurta var aşılama deneyelim mi dedi umutsuz bir şekilde evet dedim.
O güne kadar bir sürü sıkıntı oldu eşim kaza yaptı, aşılama günü bir sürü terslik oldu.
Neyse kurban olduğum Allah nasip edecekse ediyor,kanamam varken kan verdim pozitif çıktı. O kadar şaşırdım ki.
Hala o terslikler devam ediyor ama çok şükür bu zamana kadar geldik. İnşallah bundan sonra sağlıklı bir şekilde ilerler ve kavuşuruz.
Allah razı olsun canım benim inşallah 🤲❤ rabbim yeterki ol desin 🙏 çok şükür kavuştun mucizene kokusunu hasretle içine çektiğin o ilk an nasip olsun 🤲 işte o zaman tüm bu acılar geride kalacak eenhayırlısını dilemek önemli 🙏

En kısa zamanda sende güzel haberler verirsin inşallah.
Burayı meşgul etmek istemiyorum ama anlatmak geldi içimden.
Öncesinde olanlardan dolayı artık vazgeçmek üzereydim ben, aşılama deneyelim dedik. Yumurta oluşmadı kaç gün iğne kullandım. Dr 17.günden sonra oluşsada artık tutmaz sağlıklı olmaz o yumurta dedi. Son defa gittim 19.günde 1 yumurta var aşılama deneyelim mi dedi umutsuz bir şekilde evet dedim.
O güne kadar bir sürü sıkıntı oldu eşim kaza yaptı, aşılama günü bir sürü terslik oldu.
Neyse kurban olduğum Allah nasip edecekse ediyor,kanamam varken kan verdim pozitif çıktı. O kadar şaşırdım ki.
Hala o terslikler devam ediyor ama çok şükür bu zamana kadar geldik. İnşallah bundan sonra sağlıklı bir şekilde ilerler ve kavuşuruz.
Canım ne meşguliyeti bunlar güzel şeyler ve bekleyen arkadaşlarımıza umut oluyor😍🤗
Rabbim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻Her zaman muhabbete bekleriz😍💖

Canım ne meşguliyeti bunlar güzel şeyler ve bekleyen arkadaşlarımıza umut oluyor😍🤗
Rabbim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻Her zaman muhabbete bekleriz😍💖
🥰sağol abla,özledim zaten buraları. Uzak kaldım bir süre.
Yarın yeni konunuz gelsinde 😁 katılmasamda merak ediyorum.
Hepinize şimdiden başarılar, kazanan hediyesini bana gönderebilir 🤣 özellikle nevresim takımı olursa çok memnun kalırım.

Amin canım,aynen ya,yabani olduk 🤭
😁 dışarıya maskesiz çıkabilirsiniz derlerse birgün,🥴 böyle oluruz.
Tek takılmayada alıştık, ben telefon bağımlısı oldum.
Tvde saatlik yayın takibi yapıyorum,Zuhal topal ın yemek programını takip ediyorum sürekli. Müge yi de izlemeye başlarsam tamamdır 🤣

X